Alex Velea, declaratii uluitoare despre relatia cu Antonia: “„De cand m-am combinat cu nevasta-mea…”

Alex Velea este nemultumit si a facut o declaratie despre relatia sa cu Antonia. Artistul a dezvaluit ca „a fost cumva pedepsit” si a fost bagat „intr-un con de umbra” dupa ce a inceput aceasta relatie.

Velea a fost invitat  la podcastul „Aproximativ discutii’, cu Gojira, iar acesta a facut dezvaluiri neasteptate in ceea ce priveste relatia sa cu celebra Antonia. Artistul este nemultumit de faptul ca melodiile sale nu mai sunt difuzate des la radio de cand el si Antonia sunt impreuna.

„De cand m-am combinat cu nevasta-mea mi se pare ca am fost cumva pedepsit si mi s-a parut ca am fost, si eu si ea (…) ne-au bagat asa intr-un con de umbra sau si-au dorit sa ne bage.

Din 2015, dupa „Din vina ta” nu m-au mai dat cu nimic. M-au dat putin cu „Defectul tau sunt eu”, chiar inainte sa se nasca Domi. Am lansat-o cred ca in noiembrie 2014.

De atunci nu m-au mai dat cu nimic, au rulat tot anul Din vina ta, au bubuit-o, dupa care au zis ce sens mai are sa mai scoti o piesa, pai am lansat doar o piesa anul asta, n-am cum ca artist sa scot doar o piesa”, a declarat artistul.

Alex Velea si Antonia au o relatie  de 7 ani

Antonia a reusit  sa divorteze oficial de tatal fetitei sale, iar acum este pregatita sa se casatoreasca cu iubitul ei, dupa cum adezvaluit chiar Alex Velea.

Cei doi au impreuna doi baieti, iar Antonia mai are o fetita din casnicia anterioara.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.