Fiul Valentinei Pelinel si al Cristi Borcea a implinit 5 ani. Cum arata Milan si cu cine seamana

Fiul lui Cristi Borcea si al Valentinei Pelinel a implinit 5 ani, iar mama sa a postat un mesaj emotionant.

Cu ocazia zilei de nastere a fiului sau,Milan, Valentina Pelinel a postat pe Instagram o poza cu baietelul, insotita de un mesaj emotionant pentru baiatul ei cel mare: „Cu acest zambet, cu sufletul tau minunat si personalitatea ta ne-ai cucerit din prima clipa cand ai venit in viata noastra. La multi ani, Milan. Te iubim si te vom iubi mereu neconditionat”.

Internautii au reactionat imediat.

Publicitate

“La multi ani, Milan! 🎈🎉🎊🎂. La multi ani frumosi ca tine Milan! La multi ani copil frumos! “, sunt doar cateva dintre comentariile lasate de fanii Valentinei.

Valentina Pelinel si Cristi Borcea mai au, in afara de Milan, doua fetite, pe gemenele Indira si Rania, in varsta de doi ani.

Cristi Borcea si Valentina Pelinel sunt impreuna de mai bine de sase ani!

Intrebat daca a pus ochii pe actuala sa sotie inca din momentul in care era cu prima sa nevasta, Mihaela, si a ramas cu gandul ca va forma un cuplu cu ea chiar si dupa casatoria cu Alina, cea de-a doua sotie.

Citeste si articolul :   Florin Calinescu, dezvaluiri cutremuratoare din viata sa

“De cand am vazut-o a doua oara, am zis ca va fi cu mine si va fi mama copiilor mei. Tot timpul am fost cu ea. Chiar daca m-am insurat cu Alina. Nu i-am cerut sa puna capat casniciei, era intr-o relatie care scartaia de foarte multi ani. Ne-am placut. A fost o femeie care a luptat foarte mult.

Cand am intrat in inchisoare i-am zis ca are apartament in New York, sa se duca. Mi-a zis ‘indiferent cat stai, nu pot sa traiesc fara tine, vreau sa lupt pentru tine, raman aici. nu ma intereseaza nimic, stau dupa tine’.

Am facut cea mai buna alegere si cea mai buna afacere a mea de pana acum. Imi da liniste, e femeia calma, cu care pot sta singur si o saptamana in casa. Care indifernet de ora, de unde venim, stam cel putin o ora, o ora jumatate noi singuri, pe terasa, la tigara.

E foarte important sa gasesti pe cineva care sa iti dea liniste si caldura”, a spus Cristi Borcea la Kanal D.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.