Cristi Borcea, dezvaluiri uluitoare: “I-am distrus tineretea si m-a executat”.

Cristi Borcea, fostul patron al lui Dinamo a avut si are probleme de sanatate. Sotul Valentinei Pelinel a suferit chiar si o operatie pe cord deschis, dar cele mai mari dificultati le are din cauza unei intoxicatii cu mercur.

Afaceristul nu reuseste sa gaseasca leacul pentru aceasta problema. In anul 2011 s-a depistat in organismul lui o cantitate de mercur de 9 ori mai mare decat cea normala. Borcea este sigur ca vinovata ar fi o fosta iubita.

“De 20 de ani ma chinui din cauza intoxicatiei cu mercur”

“Si in momentul de fata iau tratament pentru mercur. Am fost peste tot, la toti medicii, nu numai in America. In 2011, cand am fost achitat, s-a spus ca am plecat in Statele Unite pentru a ma sustrage de la urmarire. Nu a fost asa.

Publicitate

Mercurul m-a chinuit si inca ma chinui de 20 de ani. Sunt sigur… 100% vreuna pe care am facut-o sa sufere sau i-am distrus tineretea, viitorul, m-a executat. Mi-a dat ca sa lase amintire”, a declarat Cristi Borcea.

Citeste si articolul :   Un medic a rabufnit: "Se vor duce la fund toti politicienii care au jucat la barbut soarta cetatenilor"

Potrivit fostului patron de la Dinami, aceeasi problema o are si fosta sa sotie, Mihaela Borcea. Amandoi sunt, de douazeci de ani, sub stricta supraveghere a medicilor.

Cristi Borcea, tata la 9 copii cu 4 femei

Valentin Pelinel si Cristi Borcea au impreuna 3 copii: Milan si gemenele Indira si Rania. Cu prima sa sotie, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un baiat, Patrick, si gemenii Antonia si Angelo. Cu a doua sotie, Alina Vidican, are alti doi copii: George Alexandru si Gloria . Borcea mai are o fetita, Carolyn , din relatia cu Simona Voiculescu.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.