Cum arata sotia si fiicele regretatului artist Nelu Ploiesteanu.

Nelu Ploiesteanu a decedat dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus. Sotia si cele patru fiice ale sale il plang pe regretatul artist. Sotia sa Elena Ploiesteanu a trecut printr-o tragedie in urma cu trei ani cand si-a pierdut fiul. Nelu si Elena Ploiestean au fost la un pas de divort in urma cu sase ani, dar decesul fiului lor i-a reunit.

Artistul se impacase cu sotia sa Elena, in urma cu doi ani. Aceasta l-a acuzat pe Nelu Ploiesteanu ca o insela de mai multi ani cu o femeie careia ii cumparase un apartament si care ar fi fost la vremea respectiva insarcinata cu copilul lui.

Artistul a plecat de acasa, iar sotia sa a ramas sa aiba grija de fiul lor, diagnosticat de la varsta de doua luni cu tetrapareza spastica. Decesul lui Mihaita, in 2018, la varsta de 32 de ani, i-a reunit pe cei doi soti.

Publicitate

Publicitate

„Problemele din ultima perioada ne-au unit mult”, a declarat la vremea respectiva Elena Ploiesteanu pentru Click! „Acum ne intelegem destul de bine. Am reusit sa depasim momentele negre din viata noastra. L-am iertat pentru tot ce a facut in viata”, a mai spus femeia.

Citeste si articolul :   Momente grele pentru Rica Raducanu dupa ce a fost depistat cu COVID. Sotia sa se afla in stare grava: "Are nevoie de oxigen"

Nelu Ploiesteanu si-a facut testamentul

Nelu Ploiesteanu a castigat bani frumosi de pe urma talentului sau. Artistul a investit totul in propria familie, compensand astfel propria copilarie nefericita, marcata de lipsuri materiale.

In urma cu ceva timp, artistul declara intr-un interviu ca si-a facut testamentul si ca intrega lui avere le va reveni copiilor. „Stiti de ce? Pentru ca eu nu am avut nimic de la parintii mei, n-am avut cu cine sa ma cert pe avere”, a explicat Nelu Ploiesteanu.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.