Nelu Ploiesteanu isi facuse testamentul. Cine mosteneste averea artistului.

Cunoscutul cantaret Nelu Ploiesteanu a murit din cauza Covid-19, a anuntat vineri dimineata pagina de Facebook a serviciului SMURD.

”Din pacate maestrul Nelu Ploiesteanu a pierdut lupta cu virusul. Condoleante familiei!”, scrie sursa citata.

Nelu Ploiesteanu isi facuse testamentul

Artistul a marturisit ca si-a facut testamentul, iar ceea ce a agonisit de-a lungul timpului a impartit in mod egal copiiilor. „Stiti de ce? Pentru ca eu nu am avut nimic de la parintii mei, n-am avut cu cine sa ma cert pe avere”, a spus el.

Maestrul avea patru fete si un baiat.  Fiul sau suferea de o boala incurabila si a decedat in urma cu doi ani.

„Eu pot in continuare, mie nu-mi este greu si nu-mi plang de mila. Am stat si am vorbit si nu stii ce-ti ofera viata pe parcurs si.trebuie sa aiba si el sprijin de la cineva. Domnul doctor Stanciu care este al doilea Dumnezeu pentru copilul meu, este medicul care il ingrijeste de 15 ani”, a declarat sotia artistului, Elena.

Citeste si articolul :   Bani de doua ori mai multi pentru mii de copii! Klaus Iohannis a promulgat legea. Cine poate primi stimulentul si ce documente sunt necesare

In urma cu cativa ani s-a vehiculat in presa ca artistuol se afla intr-o situatie proasta punct de vedere financiar. Acesta a spus ca nu este adevarat:

„Ii multumesc lui Dumnezeu, ca am reusit sa imi castig painea, pentru mine si familia mea, atat cat avem nevoie. Nu am ajuns sa pice gardul pe mine, asa cum au sugerat.

Chiar daca as fi fost intr-o situatie materiala mai dificila, nu mi-ar fi fost rusine, pentru ca stiu cum este sa suferi si sa nu ai, din copilaria mea. Din fericire, pana la varsta mea, am reusit sa am o situatie materiala decenta”, a spus Nelu Ploiesteanu pe retelele de socializare.

Autor