Scandal urias cu inmormantarea lui Nelu Ploiesteanu! Familia nu a mai ridicat trupul artistului. Legistii au stabilit cauza decesului

Scandal urias in jurul inmormantarii lui Nelu Ploiesteanu! Fiicele artistului au refuzat sa ridice trupul tatalui lor de la IML. Acestea au motivat ca nu au cum sa se ocupe de inmormantare pana la ora 17.00, asa cum prevede protocolul Covid.

Familia lui Nelu Ploiesteanu a facut cerere la Parchet pentru efectuarea unei necropsii in speranta ca artistul va iesi egativ la testul Covid, dupa trei saptamani de stat la Terapie Intensiva.

Rezultatele analizelor au atestat ca artistul avea coronavirus in momentul decesului.

In urma autopsiei si a prelevarii de tesut, diagnosticul a fost: pozitiv coronavirus. Cu alte cuvinte, sicriul va pleca sigilat catre cimitir, iar la inmormantare vor avea voie maximum 20 persoane.

Cele doua fete ale cantaretului, Elena si Rebeca, s-au prezentat in jurul orei 10 la IML, de unde trebuiau sa ridice sicriul sigilat cu trupul neinsufletit la tatalui lor. Acesta trebuia dus, conform legii, direct la Cimitirul Straulesti 2 si ingropat in prezenta a maxim 20 de persoane, dupa protocol Covid.

Cele doua fete s-au opus insa si au refuzat sa ridice trupul tatalui lor, pe motiv ca nu au cum sa se ocupe fizic de inmormantare pana la ora 17.00, cum prevedea legea. Ele intentioneaza sa ridice trupul tatalui lor abia maine, cand va fi inmormantat.

„Nea Nelu nu va fi inmormantat ca un caine, nu exista asa ceva, sa-l duci la cimitir in momentul in care il iei de la IML. Are dreptul la o slujba. Sotia lui e acasa, se simte foarte rau. Nu este disparuta. Este distrusa de durere, e pe pastile. Cat despre inmormantare, se va oganiza maine. Legea nu permite priveghi, desi s-a dorit asta. Nu se poate! Exista o revolta a familiei! Familia crede ca nu mai avea Covid! Familia se va supune legilor acestei tari. Dar nu era posibil sa-l ingroape azi, macar daca le dadeau de ieri rezultatele!”, a declarat jurnalista Mara Banica, la Antena 3.

Nelu Ploiesteanu va fi ingropat in cavoul in care a fost depus fiul sau

Nelu Ploiesteanu va fi inmormantat la Cimitirul Straulesti 2, in locul de veci unde a fost depus fiul sau. Mihaita, baiatul lui Nelu Ploiesteanu, a murit in urma cu doi ani, la varsta de 32 de ani. El avea grave probleme de sanatate si era imobilizat la pat.

Citeste si articolul :   Carmen Harra face previziuni incredibile despre Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan: "Isi va gasi un partener mai tanar, dar..."

Nu a crezut in virus

Artistul a fost initial diagnosticat cu COVID-19, a fost internat insa a plecat din spital pe semnatura. La doar cateva zile, a ajuns din nou la spital, de data aceasta in stare grava, iar medicii au fost nevoiti sa il intubeze deoarece avea o saturatie extrem de mica.

”Nea Nelu s-a imbolnavit la inceputul saptamanii, a fost internat 48 de ore, si cred ca facea parte din categoria bolnavilor ”Toma Necredinciosul”, care a negat virusul si existenta lui. De altfel si mie imi spunea ca nu e decat o raceala, motiv pentru care a plecat pe propria semnatura din spital.

Starea lui se agravase, avea nevoie de un Computer Tomograf pentru ca medicii sa detecteze cat de grav sunt afectati plamanii, insa Nea Nelu a refuzat. A plecat pe semnatura, a ajuns acasa miercuri seara, starea lui s-a agravat foarte tare, pana cand saturatia de oxigen a ajuns la 50%, practic nu mai putea respira. Atunci au chemat ambulanta si a fost din nou transportat la spital.

Citeste si articolul :   Nelu Ploiesteanu este inmormantat astazi. Ce trebuie sa faca familia

Din nefericire a ajuns intubat intr-un timp foarte scurt, cu sanse extrem de mici de supravietuire”, povestea, la acel moment, Mara Banica, la Antena 3.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.