Medicii din ATI demonteaza „BALIVERNELE” Oliviei Steer.

Olivia Steer, femeia care “le stie pe toate”, a iesit la rampa cu o serie de acuzatii grave, dar nefondate. Aceasta sustine ca pacientii cu COVID-19 mor „sufocati si insetati”, ucisi de „protocoalele criminale ale Organizatei Mondiale a Sanatatii” si cu „complicitatea criminala a eroilor din linia intai”. Reamintim ca aceasta femeie nu are studii medicale si a fost jurnalist si prezentator tv.

De asemenea, aceasta ii indemna pe oameni sa participe la protestul care a avut loc sambata in Piata Universitatii.

„Daca te doare in cot ca mortii sunt declarati toti, in mod mincinos, morti de covid, ascunsi goi, in saci de plastic si inmormantati, ca animalele, fara slujba crestineasca si fara confirmarea medico-legala a cauzei decesului, nu veni, azi, la 13.00, in Piata Universitatii!

Daca nu te revolta ca, la ATI, pacientii cu Covid mor legati de pat, sufocati, infometati si insetati, ucisi de protocoalele OMS ale mortii, cu complicitatea criminala a eroilor din linia intai, si declarati, apoi, in mod cinic, morti de Covid, nu veni la protest!

Daca te lasa rece ca ti se neaga dreptul de a protesta fata de masuri guvernamentale ilogice, neconstitutionale si neargumentate stiintific, in numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni, azi, la 13, in Piata Universitatii!

Daca ti se rupe ca dreptul de acces in spitale, dupa o viata de cotizatii CASS, pentru afectiunile cronice sau acute pe care le ai, ti-a fost interzis, in numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni, azi, la 13.00, in Piata Universitatii!

Daca ti-ai pus doua-trei masti in fiecare zi pe fata, te-ai dezinfectat pe maini din ora in ora, ai facut Covid si acum dai vina pe cei care nu respecta niste masuri aberante impuse pentru o gripa cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni!

Citeste si articolul :   Reputat medic roman: Ne indreptam spre scenariul in care scapa cine poate, Dumnezeu cu mila!

Daca nu intelegi de ce state ale lumii (India, China) au renuntat la isteria pandemica si si-au reluat viata normala, fara masti si fara distantare si fara ca incidenta bolii sa creasca, nu veni azi, la 13.00, in Piata Universitatii!

Daca crezi ca viata se traieste in frica de moarte, in numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni azi la protest!

Noi, toti ceilalti, vom fi acolo! Toti!”, a scris Olivia Steer pe Facebook.

Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti, a declarat luni seara la Digi24 ca afirmatiile Oliviei Steer sunt greu de comentat, iar daca pana acum medicii erau obisnuiti cu curentul antivaccinist, acum este contestat orice tine de medicina:

„De la OMS, de la modul in care sunt prezentate datele, de la protocolul de tratament si se ajunge pana la medicii de terapie intensiva, care sunt adevarati criminali, intr-o complicitate directa cu Guvernul, care la randul lui este direct conectat cu oculta mondiala. E greu de demontat o astfel de conspiratie”.

„De la un capat la altul, toata aceasta poveste este o conspiratie, este ireala, este o fabulatie a tuturor, e un delir care ne-a cuprins pe toti si nu exista aceasta boala. Insa, ceea ce exista dincolo de asta sunt acei oameni care mor in ATI, acei din ce in ce mai multi oameni care nu mai au loc in sectiile de terapie intensiva. Nu s-a pus in niciun moment problema ca oamenii sa nu poata protesta, insa aceste proteste, insotite de iresponsabilitate, nu fac decat sa creasca rata de transmitere a virusului si sa creasca si mai mult presiunea pe spitale. In aceasta zi nu cred ca exista vreun spital in Bucuresti care sa aiba locuri la ATI”, a mai spus medicul.

Citeste si articolul :   S-a certat cu medicii la tv, a spus ca rujeola nu exista si s-a declarat public impotriva vaccinarii. Olivia Steer, o noua declaratie incredibila in plina pandemie

„In mod clar este o instigare si toata lupta de a incerca stapanirea pandemiei poate fi dusa in derizoriu de astfel de declaratii publice, care creeaza dezorientare in randul populatiei si sunt si false. Ca sa spui ca la ATI, unde pacientii primesc oxigen sau sunt ventilati mecanic, ei se asfixiaza este un lucru fals. Este total invers, oamenii sunt adusi pentru ca nu mai pot sa respire si au nevoie de asistenta respiratorie si suport respirator”, a declarat medicul ATI..

„Daca ne uitam, cred ca au facut anumiti oameni calculele, ne apropiem de numarul de vieti pierdute in al Doilea Razboi Mondial, oameni care au fost rapusi de coronavirus in Romania. Oamenii din terapie intensiva nu au cum sa fie insetati si infometati, pentru ca ei sunt hraniti. Terapie intensiva este acea specialitate care ii hraneste pe oamenii aflati in stare grava. Exista nutritie care ajunge la nivelul stomacului prin anumite dispozitive si nutritie care ajunge pe vena. Este foarte greu sa demontezi o astfel de fabulatie care cuprinde la fiecare nivel al acestei pandemii exista o teorie a conspiratiei.

„Aceasta instigare nu are doar anumite efecte ideologice, are efecte practice imediate, oamenii se imbolnavesc. Astfel de derapaje nu sunt doar in randul oamenilor care nu au pregatire medicala, asistam din pacate si oameni cu pregatire medicala care au in anumite momente derapaje prin care nu fac decat sa le dea oamenilor senzatia ca aceasta boala este o banalitate si ca ea este amplificata doar de catre autoritati. Este o realitate: cel putin in zona Bucuresti traim in aceste zile o tragedie, spitalele sunt asaltate de oameni. Intrebarea se pune cand ne vom da seama cu totii ca nimeni nu minte, probabil ca va fi necesar acel scenariu pe care nimeni nu si l-a dorit, cum am vazut in Italia in varful pandemiei, cand oamenii mureau in ambulante, in fata spitalelor”, a mai spus dr. Radu Tincu.

Citeste si articolul :   Rugaciune puternica pentru izbavirea de depresie, intristare si deznadejde

Medicul a spus ca „in mod cert trebuie sa se faca ceva” din punct de vedere legal, pentru ca „in ultimele saptamani, in Romania a mai aparut o vulnerabilitate: a celor care cred in aceste teorii, pacienti care nu vin la spital”.

„Am avut foarte multi pacienti care au refuzat sa vina la spital si au ajuns direct in terapie intensiva sau au fost pacienti care s-au prezentat la camerele de garda, au fost investigati, au plecat pe proprie raspundere acasa si au revenit in doua-trei zile intr-o stare atat de grava incat au necesitat intubatie si ventilatie mecanica. Acest tip de mesaj dat in spatiul public nu face decat sa creasca mortalitatea. Aceste persoane sunt responsabile, dincolo de partea legala, sunt responsabile din punct de vedere moral de cei care se imbolnavesc pentru ca le urmeaza sfaturile”, a avertizat medicul Radu Tincu.

Autor