Cunoscut Epidemiolog: “Romanii umplu spitalele si cimitirele pentru ca se infecteaza, nu pentru ca se vaccineaza”

Cunoscutul epidemiologul Octavian Jurma precizeaza ca medicii si autoritatile doar recomanda vaccinarea.

Medicul explica faptul ca vaccinarea se face doar pe baza unui consimtamant informat, care se semneaza inainte. ”Doar pandemia va obliga sa va infectati fara consimtamant, iar romanii umplu spitalele si cimitirele”, a transmis epidemiologul.

”Dragilor, nu va obliga nimeni sa va vaccinati, nici eu, nici medicii, nici autoritatile statului. Noi doar va recomandam sa va vaccinati. Vaccinarea se face doar pe baza unui consimtamant informat si semnat la centrul de vaccinare. Asadar, trebuie sa vrei sa te vaccinezi si sa semnezi ca vrei sa te vaccinezi, inainte sa se atinga un medic de tine”, a transmis medicul Octavian Jurma celor care acuza ca sunt obligati sa se vaccineze.

„Romanii umplu spitalele si cimitirele pentru ca se infecteaza, nu pentru ca se vaccineaza”

Epidemiologul explica faptul ca pandemia nu intreaba.

”Doar pandemia va obliga sa va infectati fara consimtamant, iar romanii umplu spitalele si cimitirele pentru ca se infecteaza, nu pentru ca se vaccineaza”, a mai transmis medicul.

Citeste si articolul :   Gigi Becali l-a sunat pe Marcel Vela. Ce spune patronul FCSB despre ministrul de interne!

Acesta se arata, insa, revoltat de transformarea certificatului verde intr-un instrument de represiune impotriva celor nevaccinati prin eliminarea testelor din criteriul de validare.

”Rolul certificatului digital verde este sa ne uneasca pe o platforma de responsabilitate, nu sa ne divida pe o platforma de discriminare”, a mai spus medicul.