Medicul Paul Ichim a rabufnit: ”Mai astia care transpirati de grija poporului”

Medicul chirurg Paul Ichim avertizeaza ca ar trebui oprite participarile la slujbele din biserici, timp de cateva saptamani. Altfel, bisericile vor ramane fara enoriasi.

”Mai astia care transpirati de grija poporului, votati urgent chestia cu certificatul verde, nu mai faceti prin Parlament figuratie. Se moare la greu prin tara, puteti face discriminare dupa gandirea dacilor liberi inconstienti”, a scris medicul galatean Paul Ichim.

Chirurgul a facut referire la situatia din Australia, unde se iese din carantina dupa aproape 300 de zile „si nu s-au mai dat atat cu fundul de pamant”.

”Opriti cateva saptamani si slujbele in biserici si tot felul de mese de partasie, unde nu se respecta mai nimic, altfel o sa ramana bisericile fara enoriasi si asa unii adaptati vremurilor, au inventat e-acatiste”, a mentionat medicul.

Certificatul verde nu este necesar in biserici, spre deosebire de alte institutii in care pot intra doar persoanele vaccinate sau trecute prin boala. Seful DSU, Raed Arafat a declarat ca s-a decis astfel pentru ca ”aceasta activitate este una esentiala dintr-un anumit punct de vedere, cum este sa te duci la alimentara sau la farmacie”.

Citeste si articolul :   Alerta de vant puternic in mai multe judete, pana miercuri dimineata. Zonele vizate

Raed Arafat: ”Activitatea religioasa s-a considerat esentiala, ca mersul la alimentara”

Seful DSU a spus ca nu s-au interzis activitatile religioase deoarece exista o decizie CNSU in acest sens si se merge numai pe impunerea purtarii mastii si a obligatiei ca intre persoane sa fie macar doi metri distanta.