Uite ca s-a aflat! De unde vine porecla „Vulpita” care a facut-o celebra.

Uite ca s-a aflat! De unde vine porecla „Vulpita” care a facut-o celebra.

Veronica Stegaru, poreclita “Vulpita” de la Acces Direct, alaturi de sotul ei, Viorel Stegaru, fac show in fiecare zi in emisiunea de pe Antena 1, acest lucru intamplandu-se de patru luni.

Veronica Stegaru nici macar nu visa sa ajunga vedeta, sa fie urmarita de atatia romani zilnic. In momentul de fata ocupand primul loc in trending cu piesa sa, depasindu-l  pe Jador, care nu este prea fericit din aceasta cauza.

Vulpita a avut un vis in care sa devina vedeta si este dovada vie ca totul este posibil.  Visul tocmai i s-a indeplinit, iar acum este cunoscuta de toata lumea.

Piesa „Doi indragostiti lulea”, pe care a lansat-o alaturi de Rafaelo, fostul concurent de la Puterea Dragostei, se pare ca va avea un succes mai mare decat cea lansata luna trecuta alaturi de Axinte. Piesa a fost vizionata deja de aproximativ 1 milion de oameni pe YouTube, dovada ca Vulpita are multi fani.

Publicitate

Cu siguranta, multi fani de-ai ei si de-ai emisiunii Acces Direct s-au intrebat de unde ii vine porecla “Vulpita”, cine i-a zis prima data asa si de ce. Se pare ca porecla de Vulpita vine de la Mirela Vaida.

Prezentatoarea de la Acces Direct i-a spus asa Veronicai Stegaru, pentru ca a asociat-o cu o vulpe sireata, din cauza numeroaselor episoade de infidelitate din casnicia cu Viorel.

Desi sotul sau nu a fost de acord cu colaborarea dintre sotia sa si Rafaelo, iata ca nimic nu a stat in calea Vulpitei, care a lansat  melodia „Doi indragostiti lulea”.

Cel care nu este tocmai fericit de succesul Vulpitei este Jador.

”Bai fratilor, m-am uitat acum in trending. Am un 1,7 milioane vizualizari, Vulpita are aproape jumatate si ea e locul I. Vulpita barosana. M-a rupt! Nu inteleg ce se intampla, ma jur. De ce va uitati? Nu inteleg. Mi-a zis ea Vulpita << Daca scoate el piesa, scot si eu>>”, declara acesta intr-o postare pe Insagram.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Comentariile sunt închise.