S-a certat cu medicii la tv, a spus ca rujeola nu exista si s-a declarat public impotriva vaccinarii. Olivia Steer, o noua declaratie incredibila in plina pandemie

Olivia Steer a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj dur la adresa guvernantilor. Dupa ce a fost pusa la punct de medicul Craiu, pe tema vaccinurilor, sotia lui Andi Moisescu iese din nou la rampa.

“Ca simpla licentiata in drept, vreau sa va retin, citeva clipe, atentia cu privire la elementele constitutive ale infractiunii de genocid si contra umanitatii, infractiune prevazuta in Codul Penal, art. 438.
In vremuri complicate, vine vremea sa cunoastem legea. Pentru ca, doar raportindu-ne la litera ei, vom iesi cu fata si miinile curate din teribilele incercari, prin care trecem cu totii.

Publicitate

– Genocidul –
Art. 438.
(1) Savarsirea, in scopul de a distruge, in intregime sau in parte, un grup national, etnic, rasial sau religios, a uneia dintre urmatoarele fapte:

a) uciderea de membri ai grupului;

Publicitate

b) vatamarea integritatii fizice sau mintale a unor membri ai grupului;
c) supunerea grupului la conditii de existenta de natura sa duca la distrugerea fizica, totala sau partiala, a acestuia;

Citeste si articolul :   Medicul Tudor Ciuhodaru: Care este solutia cea mai buna ca sa scapam de Covid

d) impunerea de masuri vizand impiedicarea nasterilor in cadrul grupului;

e) transferul fortat de copii apartinand unui grup in alt grup, se pedepseste cu detentiune pe viata sau cu inchisoare de la 15 la 25 de ani si interzicerea exercitarii unor drepturi.

(2) Daca faptele prevazute in alin. (1) sunt savarsite in timp de razboi, pedeapsa este detentiunea pe viata.

(3) Intelegerea in vederea savarsirii infractiunii de genocid se pedepseste cu inchisoarea de la 5 la 10 ani si interzicerea exercitarii unor drepturi.

(4) Incitarea la savarsirea infractiunii de genocid, comisa in mod direct, in public, se pedepseste cu inchisoarea de la 2 la 7 ani si interzicerea exercitarii unor drepturi.
Ar ajuta mult UN SHARE cu doua miini, in timp ce te gindesti pe indelete si la art. 290, Cod de Procedura Penala:

“(1) Denuntul este incunostintarea facuta de catre o persoana fizica sau juridica despre savarsirea unei infractiuni.”

(2) Denuntul se poate face numai personal, dispozitiile art. 289 alin. (2), (4) – (6) si (8) – (10) aplicandu-se in mod corespunzator.” scrie Olivia Steer pe pagina sa de Facebook.

Citeste si articolul :   Fiica lui Razvan Simion a implinit 16 ani. Gestul facut de Lidia Buble chiar de ziua adolescentei

https://www.facebook.com/oliviasteer/posts/3889882241051743

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.