MAE: Un diplomat roman a fost testat pozitiv cu coronavirus. Ambasada Romaniei in Marele Ducat al Luxemburgului a fost suspendata temporar

Un diplomat roman in Luxemburg, testat pozitiv cu COVID-19. Activitatea ambasadei a fost suspendata temporar

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informeaza ca un diplomat care isi desfasoara activitatea in cadrul Ambasadei Romaniei in Marele Ducat al Luxemburgului a fost testat pozitiv cu COVID-19.

Acesta a prezentat unele simptome usoare, care au disparut, iar in prezent se simte bine, arata MAE.

In acest context, activitatea Ambasadei Romaniei in Marele Ducat al Luxemburgului va fi suspendata temporar, avand in vedere necesitatea ca personalul misiunii sa intre in autoizolare, precizeaza sursa citata.

Publicitate

Au fost dispuse masurile care se impun in relatia cu autoritatile din statul de resedinta, respectiv masuri de protectie pentru restul colectivului misiunii diplomatice si familiile acestora, precizeaza stirileprotv.ro.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.