Maria Dragomiroiu, in lacrimi dupa decesul lui Nelu Ploiesteanu: “L-am iubit”

Maria Dragomiroiu, in lacrimi dupa decesul lui Nelu Ploiesteanu. Indragita interpreta de muzica populara a vorbit despre Nelu Ploiesteanu. Vestea decesului a cazut ca un traznet, dupa ce cu cateva zile in urma, o alta mare artista a murit. Este vorba despre Cornelia Catanga.

“Este o durere foarte mare pentru noi toti. Ne-a coplesit! Suntem foarte tristi ca Nea Nelu al nostru a plecat dintre noi. A plecat un mare artist, un om exceptional. Il puneai pe rana, era un om la locul lui (…) Am avut aceasta mare bucurie, sa fiu pe aceeasi scena cu el.

Am invatat lucruri exceptionale. Este extraordinar! Numai vesti proaste, la cateva zile se mai duce cate un artist si ne umple inima de tristete (…) L-am iubit de prima oara, pentru ca era bunatatea intruchipata”, a declarat Maria Dragomiroiu, la Antena 3.

Publicitate

“Muzica lautareasca a pierdut o mare valoare. Cornelia Catanga a plecat acum o saptamana. Nu imi vine sa cred ca a plecat si Nea Nelu dintre noi. Acest virus exista si trebuie sa il luam in seama, este o nenorocire”, a mai spus cantareata.

Maria Dragomiroiu, dedicatie pentru Nelu Ploiesteanu

“Omule eu nu iti port pica daca strangi ca o furnica”, este valabila pentru toata lumea. Dumnezeu sa-l odihneasca intre cei mai mari artisti. Totusi, el ramane “vagabondul vietii mele” (…) si.a trait viata frumos, prin catec si ne-a lasat aceste cantece minunate sa ne bucuram de ele.

Nelu ploiesteanu va ramane in sufletele noastre pentru totdeauna. (…) Sunt foarte multe lucruri, numai frumoase. Nelu Ploiesteanu reprezinta o pagina de aur in cartea muzicii romanesti”, a mai spus Maria Dragomiroiu.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.