Veste trista! Nelu Ploiesteanu s-a stins la 70 de ani. Dumnezeu sa-l odihneasca!

Dupa Cornelia Catanga, inca un reprezentant al muzicii lautaresti a decedat. Este vorba despre Nelu Ploiesteanu. Anutul a fost facut chiar de Mara Banica, pe Facebook.

”Speram sa nu primesc niciodata vestea asta… Drum bun, nea Nelu! Sa te ierte bunul Dumnezeu si sa-ti odihneasca sufletul in Rai!”, a scris Mara Banica pe pagina sa de Facebook.

”Mi-a fost si groaza cand mi-a sunat telefonul. Nu stiu de ce mi se intampla mie in ultima vreme. M-a sunat fiica lui cu care am vorbit in fiecare zi, si, in momentul in care te suna in crucea noptii, mi-a si spus: ”Stii de ce te sun la ora asta, nu?” Si nici nu a mai fost necesar sa imi spuna.

Am inteles ca putin dupa miezul noptii s-a stins. Problema este ca ieri, doamna Elena, sotia lui Nea Nelu, a primit un telefon de la DSP in care a fost anuntata ca pot iesi din carantina. Si dumneaei, si Nea Nelu. Deci, legal, nu mai exista pericolul raspandirii virusului si nici nu cred ca il mai avea in organism”, a marturisit Mara Banica la Antena 3.

”Maestrul Nelu Ploiesteanu a pierdut lupta cu virusul. Condoleante familiei!”

Vestea trista a fost confirmata si de reprezentantii SMURD.

”Din pacate, in aceasta dimineata, maestrul Nelu Ploiesteanu a pierdut lupta cu virusul. Condoleante familiei!”, scrie in mesajul postat pe pagina SMURD.

Artistul, in varsta de 70 de ani, era internat la Spitalul Floreasca din Capitala inca de la jumatatea lunii martie, mai exact din data de 13 martie. In tot aceste timp, medicii au fost extrem de rezervati in ceea ce priveste evolutia starii sale de sanatate, cu atat mai mult cu cat artistul se confrunta cu probleme mari de sanatate la plamani dar si la inima.

Nelu Ploiesteanu nu a crezut in virus

Nelu Ploiesteanu a fost initial diagnosticat cu COVID-19, a fost internat, dar a plecat din spital pe semnatura. La doar cateva zile, a ajuns din nou la spital, de data aceasta in stare grava, iar medicii au fost nevoiti sa il intubeze deoarece avea o saturatie extrem de mica.

Citeste si articolul :   Medic roman: "Le cer iertare celor care sunt astazi atat de bolnavi, atat de sarmani incat nu mai putem sa facem multe pentru ei. Sa ne iertati. "

”Nea Nelu s-a imbolnavit la inceputul saptamanii, a fost internat 48 de ore, si cred ca facea parte din categoria bolnavilor ”Toma Necredinciosul”, care a negat virusul si existenta lui. De altfel si mie imi spunea ca nu e decat o raceala, motiv pentru care a plecat pe propria semnatura din spital.

Starea lui se agravase, avea nevoie de un Computer Tomograf pentru ca medicii sa detecteze cat de grav sunt afectati plamanii, insa Nea Nelu a refuzat. A plecat pe semnatura, a ajuns acasa miercuri seara, starea lui s-a agravat foarte tare, pana cand saturatia de oxigen a ajuns la 50%, practic nu mai putea respira. Atunci au chemat ambulanta si a fost din nou transportat la spital.

Din nefericire a ajuns intubat intr-un timp foarte scurt, cu sanse extrem de mici de supravietuire”, spunea Mara Banica, la Antena 3.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.