Gica Popescu, prima declaratie dupa ce a fost infectat cu noul virus

Fostul international al Romaniei, Gica Popescu, va implini 53 de ani, dar fostul fotbalist trece prin momente grele in prezent.

Presedintele Clubului de fotbal Viitorul Constanta a transmis in urma cu aproximativ o saptamana ca a iesit pozitiv la testul  COVID-19,. Din acel moment se afla internat in spital. Desi se preconiza ca Gica Popescu va va iesi din spital in weekendul trecut, astazi s-a aflat ca starea lui de sanatate s-a inrautatit si ramane internat in continuare.

„Avusesem niste dureri de cap si doar intr-o zi cateva frisoane. Am zis sa merg sa fac testul. Ma testasem de multe ori pana atunci. De data asta am iesit pozitiv, dar in acel moment eram OK, nu mai aveam simptome. M-am dus si la Matei Bals pentru investigatii suplimentare. Ce a urmat? Virusul a dezvoltat foarte repede o pneumonie si nu mi-a fost bine. Cu tuse… Din pacate, tomografia computerizata, CT-ul adica, pe care am facut-o in weekend la nivelul plamanilor nu a aratat foarte bine, iar doctorii mi-au spus ca e nevoie sa mai raman spitalizat. Medicamente am luat, e vorba despre Remdesivir”, a declarat Gica Popescu.

Citeste si articolul :   Coronavirus in Romania, 3 aprilie. Bilantul oficial

Gica Popescu a urmat un tratament, dar nu a avut nevoie de supraveghere la terapie intensiva. „Nu s-a pus problema sa fiu ventilat mecanic fiindca nici un moment n-am avut o saturatie de oxigen mai mica de 97-98%, deci am fost OK din acest punct de vedere.

Autor