500 de Euro stimulente pentru profesori in contextul COVID-19

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a transmis intr-o declaratie de presa, ca, saptamana viitoare, PSD pregateste un proiect prin care cadrele didactice sa primeasca un stimulent identic cu cel al medicilor, de 500 de euro in contextul pandemiei de COVID-19.

“Am discutat despre prioritatile legislative si am hotarat ziua de luni Senatul sa introduca pe ordinea de zi proiectul de lege cu stimulentul pentru profesori, ceea ce PSD considera ca in acest moment profesorii sunt pe linia intai, ca si medicii, e vorba de un stimulent de 500 euro. Proiectul va fi preluat marti de Camera Deputatilor la vot final si sa ramane de vazut daca presedintele va ataca la CCR aceasta lege sau nu. Miercuri sa avem un plen reunit si sa avem in discutie rectificarea bugetara, iar pensiile sa fie marite nu cu 14%, ci cu 40% cum scrie in lege. Si o suma alocata catre Start Up Nation. Si o echilibrarea corecta, transpartinica catre autoritatile locale, consilii judetene si primariile municipiu de judet, deoarece prin HG emisa de Arban a avut grija doar de mita electorala si de primari cumparati de la PSD, acestora alocandu-le 60 milioane lei, iar la primariile de judet, nicio primarie sub administrtaia PSD nu a primit niciun ban”, a declart Marcel Ciolacu.

Articolul continuă după reclame

PSD va ataca hotarare de Guvern in contenciosul administrativ.

Citeste si articolul :   3 moduri de a face fata stirilor negative despre COVID-19

“Avem acest drept si speram ca justitia sa faca dreptate. Dar nici o guvernare, indiferent de culoarea politica nu si-a permis asa ceva. Cred ca daca un ministru al PSD si-ar fi permis acest lucru, ar fi fost arestat in timpul sedintei de Guvern”, a mai spus Ciolacu.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.