Doliu in lumea muzicii populare! S-a stins intr-un groaznic accident, la doar 23 de ani

Doliu in lumea muzicii populare. O splista de muzica populara s-a stins fulgerator la doar 23 de ani. Tanara si-a gasit sfarsitul intr-un groaznic accident rutier. Solista se afla in masina cu un tanar de 19 ani. Potrivit informatiilor, barbatul ar fi adormit la volan.

Tragedie in lumea muzicii populare

Daniela Cusnir, solista de muzica populara si-a pierdut viata dupa ce masina in care se afla a scapat de sub control si a intrat intr-un BMW parcat, iar apoi a lovit un cap de pod.

Tragedia s-a petrecut luni dimineata pe raza localitatii Darmanesti. La volan se afla un tanar de 19 ani, membru al formatiei Dorna Band, alaturi de care canta Daniela Cusnir. Cei doi se intorceau de la o petrecere din Cosna. Tanara mai avea doar un kilometru si ajungea acasa. La un moment dat, tanarul a pierdut controlul volanului, a lovit o masina parcata si s-a oprit intr-un cap de pod.

In urma impactului, tanara si-a pierdut viata iar colegul ei a fost a fost grav ranit.

Publicitate

La fata locului s-au deplasat pompierii cu doua autospeciale si o ambulanta de Prim Ajutor, precum si un echipaj al Serviciului de Ambulanta.

Familia si prietenii sunt distrusii de durere

„Drum lin catre cer Danuta!Asteptam sa ne mai canti, sa ne mai veselesti, dar Dumnezeu a vrut sa le canti ingerilor. Cate greutati ai avut, ai trecut peste toate, ai fost puternica…dar cei care te-au iubit, care ti-au fost alaturi nu stiu daca vor putea trece peste. Sper ca acolo sus sa iti fie bine,sa te gandesti la noi, la cei cu care te distrai si te simteai bine…cum ramane cu promisiunile, cu toate planurile de viitor care le-am vorbit impreuna cu DORNA BAND???? Drum lin spre ceruri!”, este unul dintre mesajele postate pe contul solistei.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.