Mesajul sotiei tanarului decedat in groaznicul accident de motocicleta: “Iubiti-va neconditionat”

Un accident groaznic a zguduit Romania. Acesta a avut loc luni in zona Metro. Un barbat care se afla pe motocicleta a fost izbit puternic de o masina. Femeia care se afla la volanul masinii nu s-a asigurat la schimbarea benzii. Din pacate, barbatul a decedat. Tanarul avea doar 26 de ani si a lasat in lacrimi o sotie cu sufletul rupt si un copilas de doar 1 anisor.

Dupa disparitia barbatului, tanara sotia a scris un mesaj pe contul sau de Facebook. Iata mesajul integral:

“Toata lumea confunda aceste aspecte cu dragostea insa realitatea dragostea este singurul sentiment care acopera durerea si poate face pe cineva sa se simta mai bine . Se spune ca cel mai greu lucru din lume sa pierzi pe cineva pe care il iubesti. Foarte adevarat dar nimic nu doare mai tare pe lumea asta sa iti pierzi jumatate sufletului.

Pe cineva alaturi de care ai imbatranit ,si pe care l-ai privit crescand in fiecare zi .Cineva care ti-a aratat cum sa iubesti. Este cel mai rau lucru care i se poate petrece cuiva .Sotul meu a murit subit .Mi-a adus cea mai mare durere acesta cumplita zi 17.08.2020 si nu o pot accepta vreodata.

Mi-a adus atat de multa bucurie acesta relatie minunata si frumoasa .Era totul pentru mine ,era sufletul meu. Acesti 12 ani de relatie m-a invatat sa iubesc neconditionat. Am trait totul impreuna la cea mai frumoasa intensitate. Viata este scurta .Petreciti-va timpul cu sotiile/sotii, iubitii vostri .

Citeste si articolul :   Masurile luate in Aeroportul Cluj

Purtati-va frumos cu ei .Fiindca intr-o zi ,cand va veti ridica privirea din telefon ei nu vor mai fi acolo. Nimic nu este corect in viata ….asa ca iubiti-va neconditionat.

IUBIREA PENTRU TINE Ingerasul meu si Sotul meu va fi vesnic pururea !!! Te iubesc PaPy Bogdan
Eu cu Ary te asteptam acasa.”, a fost mesajul postat de Any Bogdan, pe Facebook.

Toată lumea confundă aceste aspecte cu dragostea insa realitatea dragostea este singurul sentiment care acoperă durerea…

Publicată de Any Bogdan pe Luni, 17 august 2020

Autor