Mimi Branescu, despre protestele din Romania: ”Jos pandemia”, de parca pandemia este o firma de blugi si hai sa-i dam de pe blugi, de pe jeansi la o parte. ”

Actorul si dramaturgul Mimi Branescu, cel care sta in spatele celor mai taioase replici din Las Fierbinti, a acordat un interviu in care a vorbit despre personajele din Las Fierbinti, dar si despre ceea ce se intampla in Romania.

Mimi Branescu a fost invitat la ”Interviurile lui Vitalie”, emisiune difuzata online pe stirileprotv.ro, unde a mentionat cat de des aude pe strada replicile din serial.

De asemenea, scenaristul a explicat de ce ar trebui sa tratam cu umor protestele din ultima vreme.

Vitalie Cojocari: Mai au motive romanii sa rada? Care sunt aceste motive?

Publicitate

Mimi Branescu: „Ce se intampla in fiecare zi, uite, ce s-a intamplat ieri, tot un motiv de ras este. Depinde cum privesti problema. Mai cu lacrimi, razi mai trist, dar razi. E de ras.

Vitalie Cojocari: De ce trebuie sa radem de aceste proteste?

Mimi Branescu: Pai, cum sa le interpretam altfel? Cum sa interpretam ce s-a intamplat ieri, scena de la spital cand a iesit omul acela bolnav cu masca si astia care strigau hotii. Cui se adresau? Care era? Despre ce este vorba? Explica-mi si mie.”

Vitalie Cojocari: Sau ”Jos pandemia” se mai striga.

Citeste si articolul :   „Sotia lui Firicel”, transformata total cand nu joaca in „Las Fierbiti”! Cat de diferit arata Liliana Mocanu in viata reala

Mimi Branescu: „Sau ”Jos pandemia” in general asa, de parca pandemia este o firma de blugi si hai sa-i dam de pe blugi, de pe jeansi la o parte. ”Jos pandemia” cum? Cum, Dumnezeu, sa nu intelegi? Si ce sa faci? Sa te superi?”

Vitalie Cojocari: Unii se supara.

Mimi Branescu: „Da, si eu m-am suparat. Si eu ma supar. Nici eu nu vreau sa stau in casa. Nici eu nu vreau sa port masca, dar, se pare ca. Asta este situatia. Avem cunoscuti care au suferit din cauza asta. Au murit oameni. Nu este prea de ras, dar ce sa facem?”

Vitalie Cojocari: Foarte multi care au protestat se supara ca altii rad de ei.

Mimi Branescu: „Nu as rade neaparat de ei. Nu i-as baga in seama. Cred ca libertatea este un drept suprem, dar aici nu inteleg exact pentru ce se lupta. Ii cam limpede, daca toata lumea face treaba asta la nivel mondial, nu cred ca este asa o conspiratie, undeva. Este punctul meu de vedere, fiecare sa faca ce vrea.”

Citeste si articolul :   Dr. Flavia Grosan, declaratie uluitoare: "Eu nu stiu cu oxigenul. Eu tratez online"

Vitalie Cojocari: Acesti oameni reprezinta Romania?

Mimi Branescu: „Bineinteles. Si ei reprezinta Romania. Si eu, si tu. Si toti locuitorii tarii reprezinta Romania.”

Citeste intregul interviu pe Stirileprotv.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.