Reactia lui Victor Slav dupa ce Bianca Dragusanu a divortat de Alex Bodi. Ce mesaj a transmis

Bianca Dragusanu si Alex Bodi au divortat in mod oficial, iar la scurt timp dupa ce au semnat actele a venit si reactia lui Victor Slav. Ce mesaj a transmis?

Dupa o perioada in care certurile au fost la ordinea zilei si dupa acuzatii grave de violenta, Bianca Dragusanu si Alex Bodi au decis sa puna capat mariajului lor. Vestea ca s-au despartit a circulat rapid in mediul online si chiar daca nu a facut comentarii in mod direct pe marginea acestui subiect, Victor Slav a postat pe instagram o fotografie insotita de un mesaj care ridica nenumarate semne de intrebare.

Victor Slav a incarcat in mediul online o imagine in care apare purtand un costum foarte elegant, iar in descrierea acesteia a scris urmatorul mesaj: “Oglinda, oglinjoara. Cine este acest barbat care castiga tot?”

Victor Slav

Publicitate

Asa cum era de asteptat, prietenii virtuali ai lui Victor Slav s-au grabit sa faca o legatura intre mesajul acestuia si faptul ca mama fetitei sale a divortat de Alex Bodi, iar reactiile nu au intarziat sa apara.

Citeste si articolul :   Medicul Virgil Musta, salvatorul de la Timisoara, trage semnalul de alarma: Oamenii nu inteleg! Suntem in razboi

“Esti un barbat galant, frumos, sarmant, manierat. Pacat ca Biancai ii plac barbatii violenti si care o tradeaza!! Bravo Victor!”, i-a scris un prieten virtual.

Publicitate

De ce au divortat Bianca Dragusanu si Alex Bodi?
Imediat dupa divortul de Alex Bodi, Bianca Dragusanu a fost invitata in emisiunea TeoShow, acolo unde a vorbit pe larg despre motivele care au dus la aceasta separare.

“Din partea mea a fost iubire. Atata timp cat respecti un om, nu ai cum sa-l inseli. Asa cum a spus sotul meu, nu are ce sa-mi reproseze. Eu am stat intr-o chestie in care nu eram fericita. Atunci cand consider ca nu sunt in siguranta, pentru mine siguranta fetitei mele este cea mai importanta. Ea a luat parte la niste scene la care nu ar fi trebuit sa asiste un copil de 3 ani jumatate.

Mie imi este foarte greu sa comentez niste lucruri. Copilul meu este foarte inteligent, in general copiii la varsta asta sunt foarte inteligenti. Copilul meu era trist. Imi este foarte greu sa comentez niste lucruri. Eu am inceput o alta viata de azi. Cat de vesel poate fi un copil, la 1:30, cu patru politisti in casa, cu mama care plangea si cu mine cum eram?”, a spus Bianca Dragusanu, potrivit kanald.ro

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.