Medic roman, revoltat: “Boala, de fapt, e in noi. E ura, e minciuna, e rautate, e jeg uman”

Medicul Otilia Tiganas este revoltata pe rautatea romanilor care cer chiar moartea medicilor. Doctorita a postat un mesaj dur pe pagina sa de Facebook.

“Cred ca pandemia REALA actuala este doar atatata de SARSCov2.

Boala, de fapt, e in noi. Si irumpe.

E ura, hatereala, e minciuna, e rautate, e jeg.

Publicitate

Jeg uman scos la iveala de o criza biologica.

Daca SARS-ul nu-l inventau, ne ucideam cu alte pretexte.

Postasem pe FB, nu de mult, cateva fraze despre vechea, uitata frumusete calda a centralistelor telefonice in rural. S-a si gasit unul (blocat) sa decida ca toate erau securiste. Acu-mi vine sa rad… un bou. Atunci m-a infuriat.

Traiesc cu medici, printre medici. Cu asistente medicale, printre asistente medicale. Cu farmacisti, printre farmacisti.

Si le/ne vad angoasa, daruirea, dragostea, spaima… iar printre picatele, citesc pe FB abjectii despre ei/ele/noi.

Sunt mama nonbiologica, “morala”, a unui tanar exceptional, medic rezident ATI si mi-e dat sa citesc pe pagina lui de FB ce simte azi, urmat de raspunsuri ucigase. “Sa moare toti ATI-istii”.

Citeste si articolul :   Medic roman stabilit in Germania:"Covidul e rotund. Romania a ramas plina de gunoaie, cele mai multe cu doua picioare”.

Sunt mama biologica a unui tanar care munceste enorm si-i familist si-i toba de carte si nu minte si nu fraudeaza, si mi-e dat sa citesc ce porci sunt tinerii de azi, care nu fac nimic numa sug banu lu tata.

Publicitate

Sunt, eu insami, medic care, desi azi v-a scris destule, tot azi a desurcat 5 (CINCI) cazuri speciale medicale, in care cazuri covid-ul nu-i exclus. Si am facut-o din inima, din constiinta.

Din toate aceste motive (si inca cateva, azi nescrise), pagina mea de FB devine o pagina a respectului reciproc intre breslasi.

Sunt medic roman.

I-am daruit lumii virtuale (azi nemultumite de pandemie, apropo, jos pandemia!) i-am daruit deci sfaturi, explicatii, idei, iubire.

I-am daruit timp. Pricepere. Franturi din concluziile mele dupa nopti de documentare si lectura.

Nu stiu daca mai am putere si nervi sa o fac, stiu insa sigur ca refuz sa mai interactionez cu romani care detesta medici romani.

Si nu sunt in masura sa fac dosare ca la procuratura, ca sa decid dreptatea.

Citeste si articolul :   Medic roman: "Autoritatile fac panarama si-i prostesc pe cetateni"

Daca esti un roman care detesta medicii romani, eu nu-s o exceptie, sunt unul dintre cei pe care ii detesti.

Si ne vom desparti, chiar daca ajungem aici o pagina exclusivista, cu medici si asistente.

Voiam sa ne leg cumva….

N-am reusit. Nereusind, daca tot trebuie sa aleg, raman cu medicii si asistentele”, este mesajul posta de Otilia Tiganas pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.