Fiica regretatei Gabi Lunca, ingenuncheata de durere. Ce i-a spus artista inainte sa se stinga

Cunoscuta interpreta de muzica lautareasca, Gabi Lunca, a decedat vineri seara. Artista in varsta de 82 de ani fusese depistata cu covid-19. Vestea trista a fost data chiar de fiica sa pe reteaua de socializare.

“Dupa 23 ani, din nou impreuna! Canta impreuna Celui pe care L-au iubit si L-au slujit o viata intreaga! O sa ne revedem…”, a scris Rebeca Onoriu pe Facebook.

Rebeca Onoriu, prima declaratie dupa moartea mamei sale,

“Mama ne-a lasat o bogatie mare, piesele ei, clipuri, vorbe frumoase…. Avem de ce plange, vom plange toata viata. Cea mai cumplita perioada din viata mea. Am sperat, m-am rugat, insa inimioara mamei mele a obosit. Omeneste s-a facut tot ce s-a putut face. Nu suntem nemuritori. Avem linistea si certitudinea ca mama e in bratele Domnului si e linistita. Am solicitat sa se faca testul, sa ne-o dea acasa, sa o inmormantam crestineste. Sper sa nu fie nicio problema. Acum doua zile am vorbit cu mama la telefon. Stiti care au fost ultimele ei cuvinte? «Ramaneti cu Domnul Iisus»”, a declarat Rebeca Onoriu, la Romania Tv.

Gabi Lunca a avut o viata grea.

La varsta de 3 ani, artista a ramas orfana de mama, cativa ani mai tarziu s-a imbolnavit, dar si-a promis ca niciodata nu se va da batuta si a continuat sa lupte si a reusit sa-si faca o cariera de succes.

L-a intalnit pe Onoriu, langa care a fost fericita, dar isi dorea un copil. Regretata artista a suferit mult, pentru ca nu reusea sa ramana insarcinata.

Totusi, Gabi a ramas insarcinata. Cand a aflat vestea, artista a baut putin gin de bucurie si era pe punctul de a pierde sarcina, dar si-a revenit. Zile la rand, ea s-a rugat si a promis ca se va pocai daca visul i se va indeplini.

Astfel, ea a nascut o fetita si a fost cea mai fericita mama de pe pamant, dar a uitat de promisiune. La un moment dat, fetita s-a simtit foarte rau, iar ea a inteles care a fost motivul acestei probleme, desi nimeni altcineva nu stia. Fetita a decedat in ziua in care a fost botezata, iar Gabi Lunca nu si-a iertat niciodata greseala.

Citeste si articolul :   Misterele padurii Hoia Baciu

Gabi Lunca a promis din nou ca se va pocai, daca va deveni mama de baiat. S-a rugat neincetat pentru ca Dumnezeu sa-i asculte dorinta si sa o faca fericita, dupa ce i-a luat ce avea mai de pret, pe fetita ei. La un an, ea a avut baiatul cerut si i-a pus numele Emanuel. Apoi au venit si cele trei fete: Estera, Sara si Rebecca.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.