Medic din prima linie, despre CORONAVIRUS: ”E Satana, e ceva de pe alta lume. Stati acasa, nu e o gluma, e un virus teribil!”

Mesajul unei tinere doctorite de la Spitalul Judetean din Suceava, unde 72 de cadre medicale sunt infectate cu coronavirus, a fost facut public de sora ei. Tanara este medic oncolog la Suceava si, potrivit spuselor surorii ei, a ramas singura, alaturi de un alt medic oncolog si de un medic ATI, sa aiba in grija toata sectia de Boli infectioase de la spitalul din Suceava, plina de pacienti bolnavi de coronavirus. COVID 19 este descris de tanara doctorita ca “Satana, e ceva de pe alta lume”.

“Imi tremura fiecare centimetru de corp si imi doresc ca si ultimul idiot care inca mai are senzatia ca asta e doar o raceala, sa inteleaga ca e un virus teribil”, este mesajul surorii tinerei doctorite de la Spitalul din Suceava, scrie hotnews.ro.

Mesajul surorii tinerei doctorite din Suceava a fost distribuit pe Facebook de Vlad Voiculescu, fost ministru al Sanatatii.

Simona Semen scrie ca “Situatia din Suceava este strigatoare la cer. 70 de cadre medicale infectate. Medici expusi fara nicun fel de echipament de protectie virusului ucigator care este, descris simplu, de sora mea, medic oncolog, singura ramasa alaturi de un alt medic oncolog si un medic ATI sa aiba in grija toata sectia de infectioase din Suceava, plina de pacienti bolnavi de corona, ca ‘Satana, e ceva de pe alta lume’.

“Imi tremura fiecare cm de corp si imi doresc ca si ultimul idiot care inca mai are senzatia ca asta e doar o raceala, sa inteleaga ca e un virus teribil si ca oamenii ca sora mea au ales meseria asta sa renunte la intimitate, la viata personala, la timp liber, la nopti, la vacante, dar nu ! Stati acasa! Intelegeti ca nu este o gluma!”, este mesajul Simonei Semen, sora doctoritei din Suceava.

Ea adauga ca “Orice medic din tara asta care va muri, va muri din cauza egoismului si prostiei absolute care defineste poporul asta care numai de bici invata. In vremuri de razboi nu ne batem joc de singurii care lupta. Ii protejam. Oricum, Oricat. Cu orice pret.Cand sora ta, pe care ai purtat-o in brate de la 1 saptamana iti spune, ‘oricum sunt infectata, nu stiu ce va fi’ ai vrea sa ai puterea sa proiectezi durerea asta in sufletele tuturor celor care se plimba sfidator si se uita in scarba la tine cel care porti manusi la cumparaturi sau le spui tuturor sa stea dracu acasa! Nu va bateti joc de cei care nu pot alege!”

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.