Fiica regretatei cantarete, Gabi Lunca, marturisire dureroasa chiar inainte de inmormantarea mamei sale: “In trei zile virusul pervers i-a atacat tot”

Lumea artistica din Romania este in doliu. Gabi Lunca va fi condusa pe ultimul drum intr-un cadru extrem de restrans. Familia este nevoita sa respecte protocolul COVID.

Gabi Lunca a decedat vineri seara, in jurul orelor 20.50. Familia artistei se pregateste pentru inmormantare, dorindu-si pentru ea o slujba crestineasca. Familia solistei a facut o solicitare la DSP, in urma careia a fost aprobata o inmormantare crestineasca pentru Gabi Lunca, chiar un spectacol in memoria marii doamne a muzicii lautaresti, de la care nu vor lipsi porumbeii albi si covorul rosu.

De asemene, familia doreste sa-i indeplineasca acesteia ultima dorinta: aceea de a fi inmormantata alaturi de sotul ei, Ion Onoriu, decedat in 1988.

Acordeonistul Ion Onoriu, fostul sot al lui Gabi Lunca, este inmormantat la Cimitiriul Straulesti, insa Gabi Lunca, a vrut sa fie inmormantata la Damaroaia. Familia ii va deshuma si muta trupul neinsufletit al lui Ion Onoriu, care va fi inmormantat alaturi de sotia lui, Gabi Lunca, tot la Damaroaia. Medicii de la Spitalul Judetean Ilfov au anuntat ca vor tine trupul neinsufletit al solistei in spital pana luni, asa ca surse din apropierea familiei Onoriu au dezvaluit, pentru Click!, ca inmormantarea ar putea avea loc marti. “Asta a fost dorinta mamei mele, sa fie impreuna cu tata si dupa moarte. Vom face tot ce este posibil sa-i indeplinim dorinta. Imi inmormantez ambii parinti”, a declarat Rebeca Onoriu, cu lacrimi in ochi.

Citeste si articolul :   "La noi, ce? Se sting cate 2-3 pe zi". Ce a spus Gigi Becali in ziua in care Romania a depasit pragul de 4.000 de infectii cu coronavirus

Membri familiei au sperat, pana in ultima clipa, sa se intample o minune si au facut rugaciuni zilnice pentru marea solista.  Devastata dupa moartea mamei sale, Rebeca Onoriu, fiica cea mica a lui Gabi Lunca, a facut declaratii:

“Este cel mai pervers virus. Noi am tot sperat pana in ultima clipa ca mama se va intoarce acasa sanatoasa. Cand am dus-o la spital, in primele zile, si i-au pus masca, isi revenise. Dar in trei zile virusul pervers i-a atacat tot! Plamanul a fost atacat aproape suta la suta”, a declarat Rebeca Onoriu, pentru sursa citata mai sus.

Autor