Gravida de 34 de ani, infectata cu SARS-CoV-2, a decedat. Dumnezeu sa o odihneasca!

O tanara in varsta de 34 de ani, gravida, care s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2, a decedat la Maternitatea ”Bega” din Timisoara. Femeia a ajuns la spital cu simptome si a fost internata direct la terapie intensiva, in stare foarte grava. Potrivit informatiilor, tanara nu ar fi stiut de unde s-a infectat cu Covid-19.

Gravida de 34 de ani, infectata cu SARS-CoV-2, a decedat.

“Gravida de 34 de ani avea sarcina de 18 saptamani in evolutie. A fost internata la noi direct in sectia de ATI, pe 21 martie. Era deja simptomatica, cu deficienta respiratorie grava, dispnee, cu 70% din capacitatea pulmonara afectata confirmata de tomograf, oxigeno-dependenta. A fost monitorizata si tratata permanent de catre medicii ATI si obstetricieni. Din pacate nu a avut o evolutie favorabila, cu toata terapia aplicata, iar marti fost intubata, dar fara imbunatatirea evolutiei si a survenit stopul cardio-respirator iresuscitabil”, a declarat miercuri, pentru Agerpres, seful Clinicii Bega, dr. Marius Craina.

Femeia era din Timisoara si nu stia cum a contactat virusul, spun medicii, potrivit sursei citate.

Citeste si articolul :   Mihaela Radulescu, prima postare dupa ce s-a spus ca s-a despartit de Felix Baumgartner!

In prezent, pe sectia ATI a Maternitatii Bega mai sunt internate doua gravide si o lauza, dar sunt si paciente pe sectie, a mai precizat Craina.

Autor