Marcel Ciolacu, atac dur la adresa Guvernului: “Voi sunteti primii care nu respectati regulile elementare anti-COVID”

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a lansat o serie de acuzatii dure la adresa Guvernului. Presedintele Social Democratilor considera ca masurile de restrictie sunt aberante si sunt incalcate chiar de cei din executiv.

“Retrageti masurile aberante, testati pentru normalitate!

Renuntati la restrictiile fara logica, precum inchiderea magazinelor la ora 18.00! Aceasta este conditia obligatorie pentru orice dialog cu Guvernul despre preluarea controlului pandemiei. Fiindca noi avem solutii eficiente, voi stiti doar sa provocati haos si tensiune sociala!

Deduceti din impozit costul testelor rapide achizitionate de orice companie din tara pentru testarea regulata a angajatilor;

Publicitate

Redeschideti restaurantele, teatrele sau muzeele, cu intrarea doar dupa test rapid negativ si decontati acestor institutii costurile cu testarea;

Testati prin sondaj profesorii si elevii suspecti sau contactii lor pentru a pastra scolile deschise si in cazul aparitiei unor infectari in salile de clasa.

Despre asemenea masuri cu impact concret putem discuta daca ati avea un dram de ratiune! Inainte, insa, anulati aceste restrictii care fac oamenilor mai mult rau decat bine. Si, mai presus de orice, incetati sa-i mai jigniti si amenintati pe romanii care protesteaza cand voi, de la Voiculescu la Turcan, sunteti primii care nu respectati regulile elementare anti-COVID”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Citeste si articolul :   Ciolacu, revoltat: "Drama romanilor care au ramas fara locuri de munca se adanceste"

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.