Catalin Morosanu se va supara. Sergiu Ciobotariu, tatal calaret din Iasi, a vandut casa primita din donatiile stranse de luptatorul roman

Sergiu Ciobotariu, calaretul din Iasi, care a fost ajutat de luptatorul Catalin Morosanu sa scape de viata grea din ghetou, a vandut casa pe care a primit-o din donatii pentru a-si cumpara o masina de lux.

Sergiu Ciobotariu, tatal calaret care s-a dus pe cal la maternitate, dupa ce sotia lui a nascut l-a impresionat cu povestea lui pe Catalin Morosanu. Acesta a organizat o strangere de fonduri pentru a reusi sa-i ofere barbatului si familiei sale un trai decent, intr-o casa departe de ghetou. Sute de oameni au donat pentru a-l ajuta, iar viata lui s-a schimbat radical.

Sergiu Ciobotariu si-a vandut casa cumparata din donatii

Se pare ca barbatul si-a vandut casa pe care a cumparat-o din donatiile cetatenilor si ajutorul lui Catalin Morosanu.  Cum a reusit nu se stie, tinand cont ca in contractul semnat de Sergiu Ciobotariu exista o clauza prin care al obliga pe acesta sa nu instraineze imobilul in urmatorii 5 ani de la achizitionarea lui. Vecinii barbatului au declarat ca de cateva luni acesta conducea un bolid de lux, potrivit spynews

„Am auzit in sat ca l-a prins politia la volan. Avea la un moment dat un Golf in curte, iar mai apoi am vazut un Range Rover. Nu mai este chiar acelasi Sergiu”, a spus un vecin de-al tanarului.

Citeste si articolul :   Jador a facut anuntul cel mare: „Morosanu o sa fie nasul meu"

Aceeasi vecini au declarat ca in casa in care a stat Sergiu sunt acum niste interlopi, dar nu stiu prea multe despre ei. Potrivit declaratiilor vecinilor, locuinta a fost vanduta de luni buni, caci Sergiu nu a mai fost vazut in zona.

„A fost vanduta casa, nu mai sta Sergiu aici. Am inteles ca ar fi vorba despre niste interlopi care s-au mutat aici. Nu stim prea multe, pentru ca evitam sa interactionam cu ei. Inainte sa plece de aici, Sergiu dadea petreceri, era plina curtea… In fine, nici nu vreau sa-mi aduc aminte”, a mai spus un locuitor.

Sergiu nu a oferit nicio reactie pana acum, dar potrivit BZI.ro, acesta a fost surprins in zona Cicoarei, acolo unde a locuit initial. Sergiu si familia lui s-a intors in ghetou.

Sergiu Ciobotariu, prins fara permis la volan

Sergiu Ciobotariu a fost anchetat penal in anul 2020, dupa ce a fost prins la volan, desi el nici nu avea permis de conducere. Politistii ieseni au oprit pentru controlul autoturismului condus de barbat. In urma verificarilor s-a stabilit faptul ca barbatul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fiind cercetat intr-un dosar penal.

Autor