Printul Harry, prima reactie dupa decesul bunicului sau

Printul Harry a adus un omagiu bunicului sau, printul Philip, care a decedat vineri la varsta de 99 de ani. Pe site-ul organizatiei Archewell, care apartine lui Harry si sotiei sale, Meghan Markle, a fost publicat un mesaj in memoria ducelui de Edinburgh.

Pana acum, Harry si sotia sa nu au facut declaratii oficiale dupa moartea lui Philip, iar discutiile cu privire la o posibila participare a cuplului la inmormantarea ducelui de Edinburgh au inceput sa apara in Regat.

Pe un fundal intunecat, un singur mesaj in relief, scris cu litere albe: „In memoria Altetei Sale Regale, Ducele de Edinburgh, 1921-2021. Va multumim pentru devotament. Ne veti lipsi foarte mult”, a fost afisat pe site-ul web al Archewell, organizatia de caritate si de productie audiovizuala fondata de cuplu anul trecut.

Publicitate

Anuntul decesului printului Philip a declansat numeroase speculatii in presa cu privire la participarea la funeraliile din Regat a cuplului Harry – Meghan, care locuieste in prezent in Los Angeles.

Citeste si articolul :   Meghan Markle si Printul Harry au spus, in sfarsit, adevarul: “Nu mai voiam sa traiesc"

Harry si Markle nu sunt, in prezent, in cele mai bune relatii cu familia regala – dupa ce luna trecuta, ei au acordat un interviu presei americane in care au criticat familia regala si au acuzat inclusiv de rasism pe unii membri ai sai fara sa precizeze niciun nume.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.