Mircea Badea si-a publicat testul de COVID: “Ma voi vaccina pentru ca nu am chef sa stau prin carantine”

Mircea Badea si-a publicat rezultatul de la testul pentru noul coronavirus. Potrivit imaginii publicate de catre acesta, rezultatul este negativ.

„In continuare NEGATIV”, a transmis Mircea Badea pe Facebook.

Oamenii au reactionat imediat la postare.

“Da, pentru ca te-ai supus dictaturii medicale a lui Imbri!!

Si pe cine intereseaza? N-ai ce face? 🤣

Ai purtat masca si te’ai spalat pe maini tot timpul 😂😂😂😂

Drag OM Frumos, iti doresc din tot sufletul sa fii sanatos, iubit si fericit 🥰”, sunt doar cateva dintre comentariile lasate de fani.

Jurnalistul Mircea Badea, a declarat in cadrul unei emisiuni TV ce se difuza in direct la Antena 3 ca nu vrea sa se vaccineze prea curand. Badea a explicat motivul pentru care a luat aceasta decizie.

“Ma voi vaccina pentru ca nu am chef sa stau prin carantine”

“Am vazut ca e plin Instagram-ul de jurnalisti, sau cum sa le spun, de persoane publice care s-au vaccinat si care isi pun poze de la vaccin. Si daca m-as vaccina – si sigur ca la un moment dat cred, in aceasta viata, ca ma voi vaccina pentru ca nu am chef sa stau prin carantine cand ma duc si eu ca un om in concediu prin afara acestei tari, foarte frumoase, de altfel, dar e frumos si in afara – nu o sa ma apuc sa ‘ia uitati-va cum ma vaccinez eu!’ Nu, mi se pare penibil cumva sa fac eu asta. Altii, treaba lor.

Citeste si articolul :   Lidia Buble in bratele lui Cornel Ilie. Sa fie cea mai noua pereche din showbiz?

Dar, ceea ce sigur-sigur nu o sa fac, ca e clar ca as avea si eu dreptul, daca au avut altii dreptul de la ‘vedetie’, eu clar nu ma voi vaccina in urmatoarea perioada Uite, o declar public! Pentru ca nu am chef sa vina unul sa-mi spuna ca m-am vaccinat peste rand, sa nu fiu subiectul unei investigatii, unei anchete ‘nenorocitul dracului s-a bagat peste rand si nu s-au vaccinat alte categorii care, intr-adevar sa se vaccineze, ca nu eu am facut legea, nu eu am facut platforma, nu eu am facut centrele, ci oamenii pe care, sigur, ii sustin”, a spus Mircea Badea.

Autor