Mircea Badea face praf o fosta colega: “Huiduma sedentara cu…”

Mircea Badea, prezentatorul tv, iese iar din tipare si isi ataca fosta colega de la Antena 3.

Prezentatorul emisiunii „In gura presei” de la Antena 3 o ataca dur pe fosta sa colega, jurnalista Oana Dimofte, dupa ce femeia a postat un mesaj la adresa presedintelui SUA, Donald Trump, dupa ce acesta s-a infectat cu noul coronavirus.

„Sal, Donald Trump, cf?”, a fost mesajul postat pe Facebook, la adresa presedintelui american. Cand a vazut acest mesaj, Mircea Badea a luat foc si a reactionat imediat.

Prezentatorul a distribuit postarea jurnalistei pe pagina sa de Facebook insotita de un comentariu in care a folosit un limbaj destul de agresiv.

Publicitate

Mircea Badea face praf o fosta colega

„Huiduma obeza si sedentara, cu preocupari degenerate”

Publicitate

„Face bine Trump, lasa sperantele degenerate. Daca n-a patit nimic de la coronavirus o huiduma ca tine, obeza si sedentara, cu preocupari degenerate si aspiratii maladive…. Sa speram ca nu i-a dat lui Biden de la progresisti, ca ala uita sa-si ia pastilele…”, a scris Mircea Badea la postarea Oanei Dimof

Citeste si articolul :   Medic de familie, mesaj dur: "Ce stiu prostovanii aia de experti in epidemii..."

Oana Dobre Dimofte si-a facut debutul in presa ca reporter pe domeniul politic la Curentul, iar dupa patru ani, a devenit reporter special la Evenimentul Zilei, unde a avut chiar cinci deplasari in zona de razboi precum Afganistan si Irak.

Dupa Evz, Oana a intrat in televiziune si a lucrat la Realitatea TV si, ulterior, la Antena 3, unde a fost colaborator.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.