Gabriela Firea, foc si para: “Totul se inchide azi, s-a pus capac”

Gabriela Firea, suparare mare dupa ce a pierdut alegerile locale. Fostul primar sustine ca fost invinsa “prin frauda, masluire, viciere”, dar nu se va opri la acest stadiu.

„O imbratisare, o floare si mii de multumiri celor 250 de mii de bucuresteni care m-au votat! Va voi purta in suflet toata viata! Din pacate, din cei un milion opt sute de mii de alegatori inscrisi in liste, au participat la vot doar 650 de mii. Pentru a-mi fi continuat activitatea si proiectele, ne-au lipsit doar 30 de mii de voturi – foarte putin raportat la cele aproape doua milioane de bucuresteni cu drept de vot.

Puteti calcula, avand 1.200 de sectii de votare, cate procese verbFirea arunca bomba: Mii de voturi sunt anulate. Azi se inchide totale trebuiau modificate, asa cum s-a intervenit pe ele cu carioca sau pix mai gros, si cate voturi exprimate pentru mine trebuiau trecute fara temei la nule. Sunt mii de astfel de voturi anulate la BEM. Nimeni nu mai vrea sa le numere, totul se inchide azi, s-a pus capac peste adevar. Ce voi face in continuare? Voi incerca, dupa puterile mele, sa apar voturile cetatenilor, adica esenta democratiei”, a scris Firea pe pagina de Facebook.

Citeste si articolul :   Alerta METEO. Vremea pentru toata luna IUNIE

“Sa se apuce de treaba”

Publicitate

„Ei, cu toate institutiile statului de partea lor, cu toate butoanele vizibile si invizibile. Eu, cu oamenii alaturi dar fara forta persuasivo-institutionala. Voi merge mai departe in Justitie dar, la cum arata lucrurile… in fine, daca tot au castigat prin frauda, masluire, viciere, macar sa se apuce de treaba.

Articolul continuă după reclame

Doresc binele acestui oras, prin urmare sper ca promisiunile din campanie sa fie puse rapid in aplicare. Schemele de marketing si PR, precum marea realizare care este deschiderea unei usi, anularea targului de Craciun gratuit pentru a face loc unuia cu plata la intrare, anuntarea avariilor – ceea ce se facea si pana acum, publicarea actelor – sunt toate pe site si din timpul meu, concedierea unor oameni, etc, nu vor tine loc adevaratelor realizari pe care le astepta cei care au votat candidatul providential de dreapta.

Vad ca acum se inghesuie toti ministrii sa garanteze sprijin: bani cu nemiluita, proiecte peste proiecte, investitii la centura si metrou… lapte si miere!”, a spus Firea.

Citeste si articolul :   Firea si-a recunoscut infrangerea. Acuzatiile grave lansate de fostul primar al Capitalei

“Imi voi continua lupta pentru binele orasului in Parlament”

„Ca sa ne aduca in sapa de lemn! Si acum ies si spun ca sunt datorii! Lucru asupra caruia am atras atentia zi de zi, spunand ca acesta va fi efectul masacrarii bugetului de catre guvern: creditul furnizor, viata pe datorie. Nu au inventat ei apa calda in materie de finante! Ei au oprit-o doar intentionat pe tot parcursul verii, ca sa fie lumea furioasa pe mine.

Elcen (guvern) produce energia termica si o poate furniza prin CET-uri cu taraita (pe timpul meu) sau normal, cum fac acum, dupa ce au castigat prin minciuna, manipulare si frauda. Asta spune multe despre caracterul acestor personaje si despre cat de mult le pasa de semeni.

Va doresc tuturor multa sanatate, pace sufleteasca, bucurii cat de des posibil. Raman langa oameni, si langa cei care m-au votat, si langa cei pe care nu i-am convins sau li s-a denaturat votul! Imi voi continua lupta pentru binele orasului in Parlament, alaturi de colegii mei, unde NU voi chiuli si/sau dormi, asa cum a facut deputatul de Bucuresti ajuns primarul ‘apa calda si pe teava de rece’”, a mai spus Gabriela Firea.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.