Victor Ponta, reactie dura dupa ce a aparut poza cu Orban: Cum ce sa faci Lucovide??? Scuze si demisia !!!!!

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri seara ca fotografia in care apar mai multi membri ai guvernului, a fost facuta in biroul sau luni, 25 mai, chiar de ziua de nastere.

Ludovic Orban a declarat ca in incapere mai erau „trei colegi care nu se vad in poza”.

“Am vazut fotografia. Este facuta de ziua mea de nastere, pe 25 mai. Au venit cativa colegi. Este reala, nu pot sa dezmint, cum fac altii, lucruri de domeniul evidentei. Era pe seara, in biroul meu. Muncisem toata ziua, in ziua mea de nastere, iar ei au venit sa imi faca o surpriza. Dupa ora 17:30-18:00, au venit la mine mai multi colegi care se si vad in poza.

Mai erau trei care nu se vad in poza. I-am servit, cum este normal, cu un pahar de ceva. Nu aveam masca pentru ca mancasem, se vede dupa farfuriile de pe mese. Le-am oferit o gustare colegilor mei apropiati, de cabinet. Venisera sa imi ureze „La multi ani!”. Uitati-va ca in poza apar masti si farfurii”, a mai spus Orban.

Internautii au atacat in termeni duri atitudinea lui Ludovic Orban

„Hmm… bautura, tigari si femei! Eu chiar cred ca “muncesc”! Chiar nu se prinde nimeni? Acum simuleaza scenariile pentru redeschiderea teraselor” sau „Cu mastile pe masa!… Aaaa, fata… Sau cum era legea? Radem noi dar sper sa radem si la urma…”,

„Nu respecta nici macar masurile de distantare impuse tot de ei…cele ref. la spatiile inchise. Asta pe langa tigari, bere, vin, etc… Prelungitorul ala din mijloc e pur si simplu chintesenta acestui minunat tablou” sunt doar cateva dintre comentariile dure.

Fotografia a fost comentata si de Victor Ponta:

“Porunca 1 – Sa purtati masca in locuri inchise !

Porunca a 2 a – sa pastrati distanta sociala!

Porunca a 3 a – sa nu fumati in institutii publice!

Porunca a 4 a – sa nu spui ca nu ai bani de alocatii pentru copii in timp ce tu bei un whiskey care costa cat alocatia pe sase luni

Porunca a 5 a – sa nu nu spui ca nu ai bani de pensii cand fumezi cigars care costa cat pensia pentru o luna

Citeste si articolul :   Basescu, acuzatii grave la adresa Guvernului: "A furat banii de pensii intr-un mod barbar"

Porunca a 6 a – poti sa faci ce vrei tu la Guvern pentru ca acolo te-a pus Iohannis si nu poporul / deci batjocoreste-i cat vrei ca nu conteaza/ toate regulile sunt pentru “fraierii” de romani nu pentru Echipa PNL
Porunca a 7 a – sa iesi sa spui ca whiskey si cigar sunt ramase de la PSD si ei doar distrugeau “ciuma rosie”

Porunca a 8, 9, 10 a – daca ii mai votati pe acesti oameni inseamna ca va place sa fiti tratati asa!!! Chiar puteti sa votati USR sau ProRomania ( nu mai ziceti ca “nu aveti pe cine”🤢)

PS 1 – am intrebat si eu fostii colaboratori de la Guvern ce faceau in acel birou si la ce se uitau ( cunosc biroul acela de la Etajul 1) – am aflat raspunsul : se uitau la televizor si ascultau pentru ca era Victor Ponta la RTV! Serios 🤬

Cum ce sa faci Lucovide??? Scuze si demisia !!!!!”, a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

Citeste si articolul :   O femeie a platit peste 1.000 de lei pentru a-si vopsi parul la un salon din Botosani

Cine a facut poza in care Orban si alti lideri din Guvern beau si fumeaza

Conform unor surse, fotografia ar fi fost facuta de ziua premierului Ludovic Orban, in 25 mai, insa poza ar fi ajuns la presa dintr-o gafa a lui Ionel Danca, seful Cancelariei premierului.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.