Sotia lui Dinu Maxer, criticata dur dupa ce a postat o poza de la mare. Deea Maxer nu a mai stat pe ganduri si a dat o replica geniala

Deea Maxer a postat, pe contul sau de Facebook, o poza cu ea la mare, in costum de baie. Internautele au criticat-o aspru pentru faptul ca s-a ingrasat dupa ce a nascut al doilea copil.

Vedeta a dat un raspuns genial:

“Poza 1 ~ Eu, la plaja. Ieri. Multe femei mi~au scris pe instagram ca sunt “grasaaa.”

Poza 2 ~ SURSA ➡️Coperta Revista Elle USA (doar zic, sa fie) ➡️ pentru “perfectele” alea care comenteaza kilogramele mele la ultimele postari/ story. Sunt mama a doi copii, am nascut acum 9 luni.

Stiu, asta nu e o scuza.

Scopul meu nu este sa fiu “fit”, nu am timp pentru asta si nu imi bat capul cu tipologii de genul si scheme de urmat pentru a fi asa cum vor altii sa fiu. Nu trebuie sa ma incadrez in tipare. Cei drept imi doresc sa mai scap de cateva kilograme insa nu am ca target sa ajung la 45 kg si sa fiu pachetele de muschi.(Nu este frustrare, asta ca sa nu aud comentarii de genul ” esti frustrata, de aia te justifici”)

Nu am fost asa niciodata si nici nu ma vad asa de slaba, ca aceste comentatoare de meserie.

Imi etalez celulita acumulata in timp, pielea lasata a bustului chiar si dupa implant mamar, burtica cu grasimea capata dupa sarcina cu o alimentatie care nu mi~a adus frustrari.

Citeste si articolul :   S-a aflat adevarul despre Andreea Esca. Vedeta a fost data de gol chiar de fiica sa

Merg pe plaja cu fetita mea de 9 luni in costum de baie in 2 piese, burtica imi mai atarna pentru ca dimineata la 7 in loc sa alerg pe plaja si sa fac sport ii prepar ei laptele dupa alte doua treziri nocture. Sunt o mama ocupata, fara bona si am job. Sunt o mama fericita care prefera sa se ocupe de copii full time. Nu vreau sa pierd vreo ora din cresterea Maysei ca sa merg la sala. Am un metabolism lent care reactioneaza prost la diete si pentru slabire necesita eforturi suplimentare pe care acum

NU VREAU sa le depun. Prefer sa ma ocup de ei.

Si de ea si de fratele ei de 9 ani.

Sotul, e si el al meu si necesita atentie. Se plange cateodata de kg mele in plus si el, ca si voi. Cred ca o face mai mult ca sa ma ambitioneaze. Insa ce credeti?! nu~mi pasa!

Ii spun mereu sa se bucure ca are nevasta fidela si mai tanara cu 15 ani, doi copii sanatosi si toata iubirea din lume.

Va concentrati in viata pe lucruri care nu neaparat conteaza, sau nu sunt primordiale!!!!

Hai sa va spun asa, EU sunt fericita cu mine!

Apreciez mamicile care arata #topmodel dupa nasteri, nu sunt invidioasa si NU le numesc #slabanoage.
Nici un deget de la maini nu e la fel, dar oameni in toata lumea?

Citeste si articolul :   O noua epidemie loveste China. Bacteria a fost scapata dintr-un laborator

Sunt o multime de mame in toata lumea care sunt plinute, pufoase, ne~tonifiate dar sanatoase si fericite. Locuiesc pe litoral 2 luni in fiecare vara de 10 ani cel putin. Nu aveti idee cat de frumoasa ma vad eu pe langa MUUULTE FEMEI care nu au copii si le vad mai plinute ca mine, mai scunde , prea inalte, prea asa …. Insa nu le critic. ❤️✌️E simplu.

Inainte de aceasta sarcina am constientizat ca imi voi reveni mai greu. Am implinit 30 de ani. Nu mai e ca dupa sarcina cu Andreas, pe care l~am nascut la 20 si m~am grabit sa slabesc pentru a urca din nou pe scena, pentu dansa din nou belly~dance, care era pasiunea mea.

Prioritatii se schimba cu varsta. Cel putin la mine asa s~a intamplat. Mi-am dat seama ca eu ca femeie, mama, sotie, artista (si credeti~ma toate astea sunt in acelasi timp), ma las pe mine mereu pe ultimul loc. Ca in familie sa fie armonie, copii sa nu aiba frustrari, sa fie si curatenie si mancare gatita si timpul organizat bine, vorba lui Andreas : ” Mami, tu esti sefa pentru ca tu esti cu organizarea”.

Orele de aerobic, masajele, programarile l salon pentru tratamente, necesita ore! Ore pe care acum le dedic alor mei, nu kilogramelor in plus!

Citeste si articolul :   Revenim la starea de urgenta? Ministrul Sanatatii a spus adevarul

Am grija ce mananc, evident, nu rup clatitele pe plaja si nici shaorma. Insa, asa sunt eu, mai pufoasa, daca nu fac sport.

Nu inteleg de ce trebuie sa intru in categoria celor slabe ca sa fiu pe placul unora?! Mai bine ma lipsesc.

Iar rautatea asta gratuita, critica asta nu va aduce decat toxine in suflet si in vieti.

O zi frumoasa!

Ma duc sa spal biberoanele, sa prepar pranzul Maysei(chiar daca locuiesc in hotel vara, am toata bucataria dupa mine.

Locuim aici pentru ca muncim aici, da! Cu ambii copii dupa noi).

Si da, sunt fericita asa!

Dupa amiaza o sa merg la plaja si mai postez o serie de poze “Mama grasa in costum de baie”.

Poate pleaca de tot de pe conturile mele frustratele alea rele care au timp de jigniri.

Ah, postarea am scris-o din baie ca altfel nu am timp! SUNT MAMA!”, a scris vedeta pe Facebook.

Autor