Horoscop 6 august 2020. Joia neagra pentru 3 zodii.

Horoscop 6 august 2020. Astrologul ne prezinta principalele previziuni astrale ale zilei de joi. Afla ce ti-au pregatit astrele.

Berbec

Contextul astral din aceasta zi iti aduce noutati la capitolul sentimental, astfel ca relatiile cu cei dragi se vor reformula sau finaliza in anumite cazuri. O noua idila se contureaza la orizont, insa lasa deciziile majore pentru o alta perioada.

Taur

Publicitate

Se deschid oportunitati deosebite. Cu toate ca dialogurile cu membrii familiei pot fi zgomotase si treburile gospodariei le vei face cu greutate, exista sanse de a remedia orice diferend si de a te descurca pana la urma cu toate. Tine cont de sfaturile si doleantele celor dragi, pentru ca te poti baza cu incredere pe spusele lor.

Gemeni

Prima parte a zilei este marcata de aspecte financiare. In special te intereseaza veniturile pe care le obtii din activitatea profesionala desfasurata. Sunt posibile neintelegeri, diminuari ale veniturilor tale sau vesti despre modificari radicale ale conditiilor de munca.

Este bine sa analizezi situatia in care te afli si sa nu reactionezi la primul impuls. Intelegerea si comunicarea sunt viciate.

Rac

Abordezi o atitudine oarecum nepasatoare la problemele altora, de parca nu ai avea nicio legatura cu acestea. Poate nu e rau sa ramai detasat fata de ce se petrece in jurul tau, mai ales daca planeaza o atmosfera sumbra care de obicei te afecteaza, dar azi tu esti intr-o pasa buna pe care merita sa o pastrezi pe tot parcursul zilei. Lasa-i pe ceilalti sa se lupte cu piedicile si cu esecurile lor, pentru ca nu te privesc personal. Nu trebuie sa te pui de fiecare data in pielea lor, ca iti strici tu tot cheful.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 12 ianuarie 2021. Scorpionul are o zi excelenta, plina de oportunitati

Leu

Avand in vedere contextul astral tensionat de azi, va sfatuim sa nu va asumati prea multe responsabilitati, fiindca este posibil sa nu le faceti fata. Nu este momentul sa va ocupati de chestiuni importante de afaceri. Exista riscul sa pierdeti sume importante. Daca intentionati sa plecati intr-o calatorie, va sfatuim sa verificati cu atentie bagajele si masina.

Fecioara

La locul de munca sau in afaceri, un eveniment neprevazut v-ar putea impiedica sa finalizati la timp o lucrare. Puteti sa apelati la ajutorul colegilor. Ar fi bine sa acordati mai multa atentie persoanei iubite si sa incercati sa ii aratati mai multa tandrete. Chiar daca va preocupa anumite probleme profesionale sau de afaceri, discutarea lor in familie risca sa tensioneze inutil atmosfera.

Scorpion

Se pare ca sunteti foarte increzator in fortele proprii si dati dovada de spirit de aventura. Va sfatuim sa nu riscati prea mult. Este o zi favorabila calatoriilor in interesul familiei, care va pot prilejui un succes nesperat in plan financiar. Seara aveti ocazia sa petreceti momente placute alaturi de partenerul de viata. Nu este exclus sa primiti vizita unor rude.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 15 iulie 2023. Leul trebuie sa asculte semnele pe care le transmite corpul

Sagetator

Nu asculta ce-ti transmite azi persoana care iti tine companie, pentru ca interesele sale se vor dovedi a fi egoiste si periculoase pentru tine. Are sigur ceva de ascuns, desi disimuleaza perfect ceea ce gandeste cu adevarat, dar flerul tau iti atrage atentia la timp ca nu e ceea ce pare.

Simti de la o posta ipocrizia si falsitatea celor care ti se baga pe sub piele si reusesti sa iei masuri pentru a-i tine la distanta inainte de a interveni cu ceva in treburile tale. Minciuna lor poate strica totul.

Capricorn

La locul de munca se pot ivi discutii aprinse, pe seama conceptiilor de viata diferite. De fapt traversam o perioada in care gandirea si comunicarea sunt distorsionate, astfel ca una se gandeste, alte se spune si cu totul altceva se intelege. Fii prudent si nu lua lucrurile prea personal.

Elanul de care dai dovada in campul muncii ii poate deranja pe colegi. Horoscopul prevede o zi in care va veti lovi de ghinion. Va fi o zi grea la locul de munca!

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 29 decembrie 2020. Evenimentele se pot transforma in favoarea Gemenilor

Varsator

Esti cam trist, impovarat, desi nu e genul tau sa lasi sa se vada problemele pe care le ai. Cat timp stai blocat in acea zona sumbra, fara sa te agati de ceva care sa te readuca la normal, greu de crezut ca se va vedea vreun zambet pe fata ta, dar azi ai o solutie la indemana pentru a trece peste acea stare neplacuta: odihna.

Pesti

Se pare ca ai ceva batai de cap vizavi de castigurile provenite de la ceilalti, insa cu putin efort vei reusi sa depasesti totul cu bine. La capitolul financiar, deocamdata domina necunoscutul si castigurile mici si incerte.

Recomandabil este sa te tii departe de investitii, imprumuturi sau speculatii de orice fel. Energia este fluctuanta si s-ar putea sa ai nevoie de ceva mai multa odihna.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.