Daniel Buzdugan si-a facut testul COVID- 19: “Toti cei care v-ati vazut cu mine in ultimele doua saptamani…”

Daniel Buzdugan a postat pe pagina sa de Facebook, un mesaj in care anunta ca isi face testul COVID- 19. In stilul sau caracteristic, omul de radio le cere cunostintelor sa se roage pentru el.

“Daca e vara, e #CRETA!
Am luat bilete. De avion. Nicio nenorocire nu ma poate opri sa visez ca mai devreme sau mai tarziu voi ajunge din nou in locul acela de pe pamant, pe care il iubesc enorm! Viitorul este al celor care cred ca visele se pot implini! Si chiar daca nu voi putea ajunge in vara asta din cauza situatiei in care ne aflam eu tot voi fi acolo, cu sufletul!
S’agapo, Kriti!”, scria Daniel in urma cu cateva saptamani.

Deoarece autoritatile elene au impus ca turistii sa aiba testul Covid, facut si negativ, Buzdugan a trebuit sa se testeze. Astfel a impartasit experienta cu prietenii din online

Iata mesajul integral

Publicitate

“Un chip livid asteptand testul COVID . Toti cei care v-ati vazut cu mine in ultimele doua saptamani bateti o cruce mare ca pe Caraiman , ca sa ies negativ , desi eu sunt un tip pozitiv de fel:) va pup si va dau de veste cum sta treaba cu mine: ori la bal , ori la spital 🙂

Citeste si articolul :   Scrisoarea unei eleve din Suceava adresata Ministerului Educatiei: "Cum putem invata, cand traim cu incertitudinea ca e posibil sa ne infectam si sa nu mai ajungem sa dam bacalaureatul sau, mai rau, sa ne pierdem vietile?"

Testul l am facut la Baneasa in parcare si nu a fost coada deloc. Este suportabil testul iti baga un betisor pe gat si pe nas totul foarte simplu.”, a scris omul de radio pe pagina sa de Facebook.

Daniel a anuntat tot pe Facebook si rezultatul testului: NEGATIV

“A venit rezultatul testului Totul bine!”

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.