Elena Matei a dat vestea! Ce va face dupa Chefi la Cutite

Elena Matei a dezvaluit ce planuri are dupa ce a ajuns pana in finala Chefi la cutite. Tanara a marturisit ca tot ce mentorul ei, chef Sorin Bontea, a invatat-o tot ce stie.

Frumoasa blondina de 22 de ani s-a bucurat ca avut parte de o asa experienta la Antena 1.

Tanara concurenta din echipa verde isi doreste sa termine Facultatea Politehnica, dar si sa deschida o cofetarie, acesta fiind un vis mai vechi. Elena Matei a pregatit deja numele.

Elena vrea sa lupte in urmatorii 5 ani pentru tot ce si-a propus, iar apoi isi va intemeia o familie si-si va construi o casa.

Publicitate

Elena Matei, planuri de viitor.

„Imi doresc sa termin facultatea si sa deschid cat mai repede cofetaria Ely’s Favourites. Vreau sa o duc cat mai sus, sa ma extind cat mai mult si imi doresc ca oamenii sa fie incantati de ceea ce le pregatesc, sa-si aduca aminte de mine cu drag.

Eu zic asa: mai bine muncesc acum 5 ani fara oprire si dau totul, ca apoi sa fiu linistita si sa-mi construiesc o casa si o familie fericita.

Imi doresc sa fiu o mama tanara, dar imi doresc sa fiu si o femeie de succes care sa nu depinda de barbatul de langa ea”, a declarat Elena Matei de la Chefi la cutite, pentru a1.ro.

Ce spune finalista de la Chefi la cutite despre Sorin Bontea

„De la Chef Bontea, pe langa retele, tehnicile si secretele in bucatarie, am invatat foarte multe lucruri despre viata. Sa ai incredere in tine, sa fii mai empatic si sa lupti pentru ce-ti doresti. Singurul tau «dusman» esti tu!

De la colegii mei am invatat sa fiu mai buna, mai calma si sa am mai multa incredere in mine”, a mai spus tanara concurenta pentru sursa citata mai sus.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.