Chef Sorin Bontea a implinit 50 de ani. Urarea savuroasa transmisa de Florin Dumitrescu

Sorin Bontea a implinit, luni, frumoasa varsta de 50 de ani. Asa cum era de asteptat, urarile si mesajele de toate cele bune au curs inca de dimineata, iar unul dintre mesajele cele mai spumoase a venit chiar din partea colegului indragitului chef, Florin Dumitrescu.

Dupa editia de duminica din emisiunea „Asia Express”, Florin Dumitrescu a tinut sa ii ureze colegului sau un „la multi ani” savuros, in care a avut grija sa nu omita costumul roz de latex cu care Sorin Bontea a trebuit sa se imbrace la una dintre probe.

Mesajul lui Florin Dumitrescu, de ziua lui Bontea

Asa se face ca, pe internet, Chef Dumitrescu a postat o imagine cu Sorin Bontea imbracat in costumul roz care i-a amuzat copios atat pe telespectatori, cat si pe concurentii „Asia Express”, scrie spynews.ro

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.