Printesa Diana a prezis ca fiul ei cel mic se va rupe de Familia Regala. Ce marturisire a facut Printesa Inimilor intr-un interviu

Multi spun ca decizia ducilor de Sussex de a deveni independenti ar fi fost puternic influentata de Meghan Markle, insa analizand un interviu acordat de printesa Diana, specialistii au descoperit modul in care aceasta a prezis ruptura printului Harry de familia regala britanica.

Ce declara in trecut?

Meghan Markle si printul Harry au surprins pe toata lumea cu anuntul lor. Desi au existat tot timpul tensiuni intre ducii de Sussex si restul membrilor familiei regale britanice, nimeni nu s-a asteptat ca cei doi sa isi doreasca separarea de familie. Decizia celor doi a fost respectata de regina Elisabeta a II-a, suverana fiind de acord cu aceasta schimbare.

Printesa Diana a prezis ruptura printului Harry de familia regala britanica

Daca pentru multe persoane modificarile care au avut loc in familia regala au reprezentat un adevarat soc, exista o persoana care a prezis ruptura printului Harry de familia regala britanica, iar aceasta este printesa Diana.

“William se aseamana foarte mult cu tatal sau, este mai traditional, mai rational. In timp ce Harry….Harry este ca mine.”, a spus printesa Diana in trecut, potrivit telemundo.com.

Citeste si articolul :   In spitalul din Timisoara s-au vindecat 51 din 54 de pacienti cu coronavirus. Ce au facut diferit medicii de aici

Dupa divortul de printul Charles, printesa Diana si-a pierdut titlul de Alteta Sa Regala, lucru care s-a intamplat acum si in cazul ducilor de Sussex.

In timp ce printul William a incercat sa nu se abata de la reguli si sa respecte intocmai protocolul, fratele sau mai mic, printul Harry, a fost intotdeauna mai rebel, lucru pe care l-a recunoscut inclusiv mama sa, printesa Diana. Astfel, Lady Diana a prezis, intr-o forma sau alta, ca fiul sau cel mic va trece de barierele impuse de familia regala britanica, lucru care, in cele din urma, s-a adeverit, scrie wowbiz.ro.

Autor