Mihai Traistariu, indragostit de Vulpita? Ce mesaj i-a transmis artistul sotiei lui Viorel Stegaru: „Pacat ca e luata. Sa o anunte cineva ca..”

Mihai Traistariu si-a uimit fanii cu una dintre cele mai recente postari de pe retelele de socializare, care o are drept protagonista principala pe nimeni alta decat Vulpita, femeia care a devenit in ultima perioada extrem de populara dupa numeroasele aparitii televizate.

Mihai Trastariu, impresionat de o fotografie a Vulpitei

Mihai Traistariu a reusit sa isi socheze fanii cu una dintre ultimele postari din mediul online. Acesta a postat o fotografie cu nimeni alta decat Veronica Stegaru, mai bine cunoscuta de catre romani ca Vulpita, care a devenit o personalitate in Romania dupa numeroasele aparitii televizate.

Artistul a urcat pe Facebook o fotografie cu tanara, iar mesajul care insoteste fotografia este unul de-a dreptul socant. Traistariu a realizat un colaj in care apare alaturi de Vulpita, spunand ca s-ar fi indragostit de aceasta dupa ce a vazut o fotografie cu ea extrem de aranjata si machiata, altfel fata de cum o vedem noi la televizor. Mai mult decat atat, cantaretul a facut si o comparatie intre el si sotia lui Viorel Stegaru, spunand ca seamana cu el.

„De cand am gasit poza asta cu Vulpita … am cazut pe ganduri …

Posibil sa fie … ” dragoste la prima vedere ” … Hm … Pacat ca e luata … Viorel chiar a pus mana pe-o fata super …
Of …

Citeste si articolul :   VOUCHERE DE VACANTA 2020. Veste buna pentru bugetari, in plina pandemie de coronavirus. Pana cand se prelungesc voucherele

P. S. 1 : Uite … pana si la culoarea ochilor semanam !

P. S. 2 : Daca vrea vaccinu’ sa ma caute !

P. S. 3 : Daca nici asa n-o conving, sa-i dea tag cineva si s-o anunte ca pana si la cifre ne potrivim.
Ea a-mplinit 22 iar eu am #21”, a scris Mihai Traistariu pe pagina de Facebook.

Vulpita si Viorel se intrec in melodii

Dupa ce Vulpita a avut un adevarat succes cu piesa „Hai la Bucuresti Vulpita”, alaturi de Axinte, a venit si randul lui Viorel Stegaru sa se lanseze in muzica. Viorel spera sa ajunga cel putin la nivelul sotiei lui. Alaturi de cantareata de muzica populara Maria Constantin, sotul Veronicai a lansat piesa „Sa se auda in Romania”. In videoclip apare si Vulpita, asa cum si Viorel a fost in clipul sotiei lui.

„Sa se auda in Romania/ Jos Vulpita, sus Maria/ Ascultati de Viorel, ca asa e cum zice el”, sunt cateva din versurile melodiei.

Citeste si articolul :   Alin Oprea, pus la zid de propria fiica. Nici tata nu-i mai zice

Viorel Stegaru a filmat mai multe scene in care este foarte apropiat de cantareata Maria Constantin, chiar sub ochii Vulpitei.

Autor