Viorica de la Clejani nu mai tace. Cine este, de fapt, vinovat pentru accident

Dupa o criza nervoasa controversata, Viorica de la Clejani a decis sa discute cu reporterii despre accidentul fiicei sale.

Viorica din Clejani a suferit enorm in ultimele trei zile. Fiica ei Margherita s-ar putea alege cu dosar penal pentru consumul de substante ilegale, dar ar putea fi cercetata si pentru maimuta cu care se afisa.

Publicitate

Mama Margheritei  a gasit vinovatul pentru accidentul produs.

Vinovat de fapta savarsita de Margherita ar fi chiar iubitul tinerei, declara Viorica de la Clejani.

Publicitate

Viorica nu mai vrea sa taca. Cine este, de fapt, vinovat pentru accident?

Potrivit Vioricai de la Clejani, tanarul are o influenta negativa asupra fiicei sale, iar acum a decis sa intervina radical in aceasta poveste de dragoste.

Reporter: Credeti ca iubitul ei este cel care a dus-o la rele?

Viorica: Uneori anturajul strica. Spune-mi cu cine umbli, ca sa-ti spun cine esti, era un proverb. Probabil ca ala a aranjat ceva ca sa fie luat in prim-plan. Voi n-ati vazut ca si-a pus povestea pe Instagram. Copiii mei sunt vanati de fel si fel de oameni. L-am bagat in curte si i-am dat sa manance ca era mort de foame!

Citeste si articolul :   Viorica de la Clejani, revoltata pe cei ce-l critica pe Fulgy: "Sa va fie tarana usoara"

Viorica de la Clejani a transmis un mesaj catre toti parintii: „Aveti grija de tineretul asta ca sunt terminati din punctul asta de vedere. Multi parinti nu stiti ce fac copiii vostri”.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.