Horoscop 28 iunie 2020, cu Neti Sandu. Vesti uriase pentru 3 zodii

Horoscop cu Neti Sandu. Astrologul ne prezinta principalele previziuni astrale pentru ziua de duminica. Afla ce spun astrele despre zodia ta.

Iata ce spune Neti Sandu:

HOROSCOP 28 IUNIE 2020 BERBEC

Poate sarbatoriti ceva in cadru restrans si-o sa revedeti si prieteni pe care nu i-ati mai vazut de cateva luni. Se poate sa iesiti la iarba verde, sau poate la malul marii sa aveti mai mult spatiu, sa faceti si miscare si sa va-ntalniti si cu prietenii, la distractie.

Publicitate

HOROSCOP 28 IUNIE 2020 TAUR

Se poate sa plecati pentru cateva zile acolo unde era vorba sa va duceti mai de mult timp, dar era inderdictie. Poate va-ntalniti cu un grup cu care-aveati tot felul de activitati inainte de izolare si o sa-ncercati sa reluati o parte, macar, din bunele voastre obiceiuri.

Horoscop 28 iunie 2020, cu Neti Sandu.

HOROSCOP 28 IUNIE 2020 GEMENI

Poate vi se dau inapoi niste bani, fie-i gasiti in cont, fie intr-un plic, c-or fi cei pe care i-ati imprumutat cuiva. E bine sa fiti mult mai atenti cu banii, sa nu-i cheltuiti pe toti chiar dac-o sa gasiti numai lucruri utile pentru casa, din cele de care chiar aveti nevoie – atentie la bani.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 22 februarie 2021. Balanta va fi in centrul atentiei

HOROSCOP 28 IUNIE 2020 RAC

Poate-o sa luati o decizie referitoare la viata in doi si o sa atingeti si ideea de casatorie, poate anul viitor. O sa aveti prilejul sa redeschideti un subiect delicat, cu cineva la care tineti si o sa va puteti intelege mult mai bine, sa construiti pe alte baze relatia.

HOROSCOP 28 IUNIE 2020 LEU

O s-alegeti niste preocupari deconectante ca sa va eliberati de toate tensiunile acumulate si sa fiti fresh pentru noi inceputuri. Se poate sa le faceti o vizita unor rude si sa va-ntoarceti pana diseara ca sa fiti in forma maine cand va duceti la slujba si-aveti treaba.

HOROSCOP 28 IUNIE 2020 FECIOARA

Poate are loc un eveniment la care o sa va faca placere sa luati parte, sa va hraniti cu bucuria celor care sunt, se casatoresc, boteaza un copil. Poate dati o raita prin oras pe la targurile de profil, sa stati mai mult in aer liber si sa va bucure privirea produsele, poate va duceti si la un spectacol, tot asa in aer liber.

Citeste si articolul :   Sfatul astrologului pentru ziua de 12 ianuarie 2021. Zodiile care trebuie sa ia decizii importante

Horoscop 28 iunie 2020, cu Neti Sandu.

HOROSCOP 28 IUNIE 2020 BALANTA

O sa iesiti la o cafea cu cineva care vede in voi posibilitate de a fi fericiti si se poate sa va lasati convinsi. Sunteti dornici sa experimentati lucruri noi, sa desfasurati niste activitati care sa va puna in valoare niste calitati si sa faceti cunoastinta si cu oameni noi

HOROSCOP 28 IUNIE 2020 SCORPION

Se rezolva o problema de familie, poate-aveti de impartit o casa, sau doar responsabilitati si o sa fie echitabil. O veste buna, poate chiar si o persoana pot veni de la drum si o sa va faceti program si de petrecut ziua impreuna si de plecat pentru cateva zile pe undeva.

HOROSCOP 28 IUNIE 2020 SAGETATOR

Se poate sa va achitati de vreo obligatie morala si-i scoateti pe cei apropiati la o plimbare, la o terasa, undeva. O sa intrati la cheltuiala pentru ca n-o sa se poata altfel daca vreti sa dati o fuga la munte si poate mai ramaneti o zi, doua, in special pentru copii.

Citeste si articolul :   Ingheata anul scolar? Orban a anuntat decizia oficiala

Citeste mai multe pe Stirileprotv.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.