Cristina Ciobanasu iubeste din nou. Cine este barbatul care l-a inlocuit pe Vlad Gherman

Cristina Ciobanu si Vlad Gherman au fost impreuna mai multe de 9 ani formand unul dintre cele mai indragite cupluri de la noi. Cei doi actori au jucat impreuna in seriale, iar acest lucru i-a apropiat si mai mult. Cand toata lumea ii credea fericiti, cei doi si-au spus adio si au decis sa mearga pe drumuri separate.

Cristina si Vlad s-au despartit la inceputul acestui an. Potrivit informatiilor furnizate de cancan.ro,  in timp ce Vlad pare ca este cel care sufera cel mai mult, Cris a decis sa treaca peste acest episod.

Frumoasa actrita s-a pozat in bratele unui tanar misterios. Vineri seara, Cristina si Alexandru au fost impreuna la un festival de muzica.

Tanarul pe nume Alex ar fi noul iubit al celebrei artiste, iar povestea lor ar fi inceput acum cateva luni de zile.

Publicitate

Se pare ca roscata si noul ei iubit au fost surprinsi in ipostaze tandre in Centrul Vechi din Capitala, unde s-au sarutat si s-au imbratisat precum doi indragostiti la inceput de relatie.

Mai mult de atat, actrita si presupusul ei nou iubit au participat impreuna la un festival de muzica, unde s-au distrat pe cinste. Asadar, se pare ca relatia celor doi ar fi destul de serioasa. Cristina Ciobanasu a fost cea care a postat o fotografie in care apare alaturi de Alexandru, imagine in care tanarul o tine in brate, iar zambetele de pe chipul celor doi par sa exprime mai mult decat o mie de cuvinte.

Citeste si articolul :   Andreea Tonciu, in lacrimi: "Ea m-a crescut de mica"

Cristina Ciobanasu, despre Vlad Gherman

„Vlad a fost prima mea iubire si asa va ramane in sufletul meu. Este un om capabil sa iubeasca persoana de langa el mai mult decat pe el insusi. Am trait o poveste de iubire ca in filme si amintirea atator momente frumoase n-o sa ne-o ia nimeni, niciodata.

Nu putem vorbi despre un moment anume in care am simtit ca despartirea este iminenta, au fost mai multe lucruri care s-au acumulat in timp si pe care le-am discutat inainte de a lua hotararea sa mergem pe drumuri separate”, a declarat frumoasa actrita.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.