Anamaria Prodan il contrazice pe Reghecampf dupa ce a declarat ca divorteaza: “A glumit”

Dupa ce Laurentiu Reghecampf a declarat pentru Fanatik ca urmeaza sa divorteze de sotia sa, Anamaria Prodan a rabufnit.

Impresara a venit cu declaratii noi despre relatia pe care o are cu Laurentiu Reghecampf. Anmaria Prodan a declarat ca totul a fost o gluma facuta de sotul ei.

“Nu este adevarat, nu divortam, nici nu se pune problema de asa ceva, ne-am plictisit de subiectul asta. Laur nu a declarat ca divortam, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasa. Noi suntem acum la masa, suntem bine, fericiti”, a declarat pentru PlaySport.

Despre divortul dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf se vorbeste de multa vreme, chiar Gigi Becali a dat amanunte in urma cu ceva timp, dar pana acum nu a aprut nicio declaratie oficiala in acest sens.

Publicitate

Cu toate acestea, in urma cu cateva ore, antrenorul a declarat pentru Fanatik ca: “Da, e adevarat, divortam! Este singurul comentariu pe care il am de facut”.

Citeste si articolul :   Carmen Harra face previziuni incredibile despre Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan: "Isi va gasi un partener mai tanar, dar..."

FANATIK prezinta dovada ca antrenorul nu a glumit

Iata, pe minute, firul evenimentelor de joi:

Publicitate

Ora 14:22, Laurentiu Reghecampf il suna personal pe Horia Ivanovici – FANATIK. Abatut, confirma criza cu sotia Anamaria (stire oferita exclusiv in jurul pranzului de spynews.ro) si ii ofera lui Ivanovici o scurta declaratie in acest sens: “Da, e adevarat, divortam! Este singurul comentariu pe care il am de facut. Va rog sa intelegeti ca este vorba de viata noastra privata, de copiii nostri si va rog sa ne respectati decizia. Va multumesc”.

ora 14:38, Ivanovici ii transmite pe whatsapp lui Reghecampf stirea publicata pe site cu declaratia sa despre divort. Avand in vedere situatia delicata din familie, Ivanovici ii da si un scurt mesaj de imbarbatare acestuia

ora 14:49, Reghecampf ii raspunde lui Ivanovici si ii „multumeste mult” pentru stire. Nu contesta declaratia, nu se indigneaza, nu se amuza si in niciun caz nu sustine ca „este o gluma”. Pentru ca stie foarte clar ca nu a glumit!

Citeste si articolul :   Prima sotie a lui Laurentiu Reghecampf rupe tacerea:" Parca totul este tras la indigo"

Laurentiu Reghecampf a confirmat informatia potrivit careia el si sotia sa, Anamaria Prodan, urmeaza sa divorteze. Antrenorul a declarat ca doreste sa pastreze discretia cu privire la evenimentul anuntat.

“Da, e adevarat, divortam! Este singurul comentariu pe care il am de facut. Va rog sa intelegeti ca este vorba de viata noastra privata, de copiii nostri si va rog sa ne respectati decizia. Va multumesc”, a spus Laurentiu Reghecampf pentru FANATIK.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.