Culita Sterp si Daniela Iliescu au devenit parinti. Prima reactie a proaspatului tatic

Culita Sterp a devenit tatic pentru prima data. Iubita lui a nascut un baietel de nota zece! Cei doi parinti se bucura de venirea unui bebelus de 4 kg!

Bebelusul a primit nota 10 la nastere, iar mama sa Daniela Iliescu, a nascut natural. Fostul faimos i-a fost alaturi iubitei lui chiar in sala de nasteri, apoi l-a prezentat pe fiul lor intregii lumi.

Prima imagine cu bebelusul

“Astazi, 17 iunie, am vazut cum arata fericirea, pana acum pot spune ca am trait degeaba! Nu se poate descrie in cuvinte acest sentiment, aceste trairi, pe care va doresc tuturor sa le simtiti, pentru ca va schimba viata cu adevarat.

4 kg si 55 de cm, atat are fericirea noastra intruchipata intr-un ingeras de baia , pe care l-a adus pe lume cea mai frumoasa si cea mai iubita mamica din lume, Daniela Iliescu! Va iubeste tata si o sa faca tot ce-i sta in putere sa aveti o viata frumoasa si sa nu va lipseasca nimic!”, a scris artistul pe contul sau de Instagram.

“Nu pot oferi prea multe date, fiindca a fost o decizie comuna cu sotia mea sa nu facem asta. Dar pot sa va spun ca atat Daniela, iubita mea, cat si pruncul se afla intr-o stare de sanatate foarte buna!

Citeste si articolul :   Eva Maruta a obtinut primul ei job! Fiica Andrei castiga cat altii intr-un an

Fac tot felul de exercitii de recuperare, atat pentru genunchi, cat si pentru coloana vertebrala. Trebuie sa fiu in forma, pentru micut, nu?”, a mai declarat Culita Sterp, inainte ca Daniela sa aduca pe lume superbul baietel.

Autor