Drama din viata lui Alex Dima: „Am incercat sa fiu si mama pentru ea…”

Pe Alex Dima il stie o tara intreaga, dar putini sunt cei care ii cunosc trecutul. Cunoscutul jurnalist a trecut printr momente cumplite, dupa ce si-a pierdut sotia. Aceasta s-a stins din viata la doar un an dupa ce au devenit parinti.

Sotia lui Alex Dima a decedat rapusa de o boala nemiloasa

Alex Dima a ramas vaduv la doar 33 de ani. Sotia lui a decedat dupa ce a fost diagnosticata cu cancer. Cei doi au aflat cand era prea tarziu si nu se mai putea face nimic.

„E cumplit cand afli o astfel de veste. Probabil daca nu era Sara, nu stiu ce s-ar fi intamplat, probabil o luam razna sau probabil nu mai stiati nimic de mine niciodata in Romania, pentru ca am avut foarte multa ura pe locul acesta. Pe locul asta pentru ca a ajuns intr-un spital, la un doctor care nu a tratat-o asa cum trebuie si puteam sa aflam din vreme ce i s-a intamplat, ce i se intampla, de fapt. N-am stiut, i s-au dat niste creme, la vremea respectiva”, a marturisit Alex Dima.

Citeste si articolul :   Toni Iuruc a ales nasii de cununie. Surpriza pentru Simona Halep

„Cand am aflat ce se intampla, chiar nu se mai putea face nimic. Am fost pe afara, prin strainatate. Din momentul in care am aflat, au mai fost sase luni.(…) Sotia mea era un om mult mai credincios decat sunt eu si mai ales dupa ce a aflat ca s-a imbolnavit imi punea niste intrebari…Imi spunea tu esti teolog, raspunde la intrebarile astea, erau oricum mult peste mine. Ne-am dus la un preot, la un duhovnic, ne duceam amandoi si ne spovedeam acolo”, a mai spus jurnalistul.

Cel mai greu a fost ca Alex Dima a trebuit sa isi creasca fiica singur, si a trebuit sa suplineasca rolul mamei.

Jurnalistul are aproape 45 de ani iar fiica sa va implini in acest an 13.

Ce a invatat Alex Dima de la fiica sa:

“Multe lucruri. Acum ma invata sa ma descurc pe telefon cu diverse aplicatii.

In esenta, cu ea am invatat sa ma joc, am reinvatat sa ma joc. Si sa rad, sa ma tavalesc prin iarba, sa ma catar in copaci. Re-inveti lucrurile astea. Si sunt ciclice: le stii cand esti copil, le inveti cand esti parinte si le re-inveti cand esti bunic. Daca ai mai multi copii si nepoti o tii intr-o joaca”, a spus jurnalistul intr-un interviu.

Citeste si articolul :   Mirela Vaida a izbucnit in lacrimi: "Va doresc din tot sufletul putere sa mergeti mai departe...."

Vedeta postului de televiziune Pro TV si-a refacut viata alaturi de Georgiana, o tanara pe care a cunoscut-o pe aeroport, cand aceasta s-a bagat in fata lui check-in.

„Georgiana stie sa ma si asculte. Am fost azi-noapte la filmare, la Magic Camp si cand am ajuns acasa am stat si i-am povestit pana la 4 dimineata (la ora 8 ne-am vazut apoi pentru fotografii si interviu). Am vazut-o intr-un aeroport, s-a bagat in fata mea la check-in. Am ras, apoi am privit-o, dupa filtru am vazut-o iar, priviri in sala de asteptare, priviri in avion. Trei luni mai tarziu, am ajuns la o banca. Si acolo era ea! Si de atunci e bine”, a marturisit Alex Dima.

Autor