Ce studii are, de fapt, Mirela Vaida. Nu discuta cu nimeni despre asta

Mirela Vaida este cunoscuta de aproape toata lumea. Prezentatoarea de la Antena 1 are 37 de ani si are deja o cariera de succes si o familie frumoasa. Desi este adesea pusa la zid pentru “telenovela Vulpita si Viorel”, Mirela Vaida a reusit audiente record pentru Antena 1.

Putine persoane stiu ce studii are, de fapt, celebra prezentatoare.

Mirela Vaida a venit pe lume in Tirgu Frumos, judetul Iasi si a plecat din locurile natale pentru studii. Vedeta de la Antena 1 a absolvit cu brio Liceul de Informatica `Grigore C.Moisil` din Iasi, cu o medie de 9,62 la bacalaurea. Intre anii, 2001-2005 Mirela a urmat Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti, pe care a terminat-o tot cu media, 9,35 la licenta. Intre timp si-a luat si doua atestate, de limba engleza si programator.

Mirela Vaida a urmat si doua mastere

Publicitate

Mirela Vaida este o fire foarte ambitioasa, nu s-a oprit la facultate, ci a urmat si doua masterate,.

Citeste si articolul :   Rasturnare de situatie la Antena 1. Ea e noua asistenta de la Acces Direct. Cu cine a fost inlocuita Emily

Intre anii 2005-2006 a terminat cu succes un Master in Dreptul Comunitatii Europenein cadrul Facultatii de Drept a Universitatii Bucuresti (media de disertatie – 9,66), iar in 2007 un Master in Comunicare si relatii publice, in cadrul Facultatii de Comunicare si Relatii Publice.

Pe langa emisiunea Acces Direct de la Antena 1, Mirela mai este angajata si la Teatrul de Revista Constantin Tanase din Bucuresti.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.