Mirela Vaida, prima declaratie dupa ce a fost atacata in direct: “Am luat un calciu, mi-au dat colegii mei”

Mirela Vaida a trecut prin momente de groaza. Imediat dupa atacul din platoul emisiunii Acces Direct, vedeta a declarat ca nu stie cine este femeia care a atacat-o si ca se teme pentru viata ei.

O femeie care a patruns fara haine pe ea in platoul emisiunii a aruncat cu un obiect contondent in Mirela Vaida.

Mirela Vaida, prima reactie dupa atac

”Sunt in stare de soc, va recunosc. Fac eforturi mari sa raman calma, desi imi tremura vocea si nu as vrea sa cedez in direct, pentru ca nu as vrea sa se intample asta, dar sunt in stare de soc. Da, am fost atacata fix in momentul in care a intrat in platou.

”Un pietroi extrem de mare si de greu care trebuia sa fie in capul meu”

Publicitate

Publicitate

Dupa cum vedeti ne-a fost spart platoul. Avem un pietroi extrem de mare si de greu care trebuia sa fie in capul meu. Nu stim cine este doamna. A intrat dezbracata pe usa laturalnica, dupa cum ati vazut, a intrat fix in momentul in care eu am iesit de pe aceste porti.

Citeste si articolul :   Oana Roman, in culmea fericirii: "E singurul care stie cine si cum sunt cu adevarat"

Cumva, dumneaei a stiu exact, a facut firul acestui atac foarte bine si tipa sa imi dai banii, sa imi dai banii. Nu stim despre ce bani e vorba. M-am interesat.

Colegii mei nu spun sa nu fi avut vreun subiect vreodata legat de aceasta doamna. Era dezbracata complet. Au imobilizat-o colegii mei, au acoperit-o cu o patura, cu o draperie, prelata, nu stiu ce au gasit aici. Am chemat Politia.

Am luat un calciu, mi-au dat colegii mei mai multe sa pot cat de cat sa ma calmez, pentru ca sunt in soc. Realmente imi este frica pentru viata mea”, a spus prezentatoarea emisiunii Acces Direct.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.