Semne zodiacale care se potrivesc unul cu celalalt

Fiecare dintre noi viseaza  la dragostea adevarata cu o persoana care este perfecta pentru noi si va fi alaturi de noi pentru totdeauna.

Poate, dupa ce ati stabilit cu ce semn va simtiti mai confortabil, puteti sa va ajustati cautarea unui suflet pereche in directia corecta si sa gasiti ceea ce doriti mai repede!

Este interesant de stiut ca am colectat cele mai bune combinatii posibile de semne astrologice in dragoste:

Balanta si Scorpion

Acestea se potrivesc extrem de bine, deoarece au o pasiune puternica  cu partenerii lor. Balanta si Scorpionul isi iau timp pentru a se obisnui unul cu celalalt. Dar odata ce se va intampla, totul va fi grozav.

Publicitate

Pesti si Rac

Pestii si Racul merg bine impreuna. Se stie ca aceste semne sunt destul de emotionale si tind sa se bazeze pe intuitia lor. Nu le va fi dificil sa se inteleaga reciproc. Cu toate acestea, tind sa se indragosteasca prea mult. Este bine ca decid sa investeasca atat de mult timp in partenerul lor, precum si sa isi dezvolte relatia, dar aceste aspiratii ar trebui sa fie mai logice.

Capricorn si Taur

Acesta este cazul cand doua semne se inteleg bine, creand un echilibru vizibil intre diferite personalitati. Capricornii sunt amuzanti si muncitori, in timp ce Taurul este amabil si inteligent. Nu este ideal?

Citeste si articolul :   Horoscop octombrie 2022: aceste 4 zodii vor fi cele mai norocoase ale lunii

Sagetator si Berbec

Ambele semne stiu sa se distreze. Desigur, amandoi stiu sa se distreze si sunt putin frivoli . Dar, datorita acestor calitati, le place foarte mult sa fie impreuna.

Sagetatorul isi urmeaza intotdeauna inima, dar incearca sa evite drama. Acest lucru este minunat pentru un Berbec social care are nevoie de sprijin.

Gemeni si Varsator

Varsatorii si Gemenii sunt rarele cazuri de compatibilitate sexuala completa la care viseaza multe cupluri. Sunt  gata sa asculte dorintele partenerului lor, sa asculte starea emotionala a iubitei lor.

Fecioara si Scorpion

Fecioarele sunt rezervate si practice, in timp ce Scorpionii sunt pasionati si temperamentali. Este exact cazul cand opusele se  atrag, inclusiv in pat. Fecioarele modeste afla adesea ce este emanciparea in alianta cu Scorpionii.

Fecioarele sunt adesea dependente de pasiunea si carisma sexuala a Scorpionilor. Uneori, acest lucru duce la conflicte .

Autor