Costin Marculescu, umilit la TV. Mesaje revoltatoare ale fostei sotii: Imi bateam joc de el

Decesul lui Costin Marculescu a socat multa lume, mai ales in mediul online, astfel iesind la iveala mai multe episoade nu tocmai cunoscute din trecutul sau.

Fosta sotie a actorului, Ella, a fost invitata inpreuna cu acesta in noiembrie 2014 la emisiunea lui Catalin Maruta de la Pro TV. In cadrul acestei emisiuni cei doi au ajuns sa se acuze reciproc de infidelitate, jignindu-se in fata urmaritorilor emisiunii.

„Imi bateam joc de el, asta merita atunci. Pentru ca el merita sa fie mintit, pentru ca e un pervers. E un obsedat. Mai, idiotule care esti! Esti o panarama, un cersetor. Te dau in judecata, nesimtitule!”, spune fosta sotie a lui Costin Marculescu.

In ceea ce priveste despartirea, neintelegerile financiare au contribuit destul de mult.

„Sa-ti fie rusine, nesimtitule! E un retard, asa va muri, nu are nici un Dumnezeu. E un ratat si asa va ramane. Pentru tine, Costin Marculescu, nu am nici un pic de respect. Nu are job, nu are nici un ban. Nu face bani decat din emisuni. Mi-a furat treningul de acasa, aveam o suta de euro intr-un buzunar”, a mai spus Ella, in cadrul emisiunii „La Maruta”.

Citeste si articolul :   Doliu in lumea medicala din Romania. S-a stins la o zi dupa ce fusese internata in Bucuresti

Costin Marculescu a murit miercuri noaptea. Fosta lui iubita spune ca Marculescu avea mai multe probleme la nivel cardiac, desi apropiatii spun ca nu stiau nimic despre astfel de boli cronice.

Autor