Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf, prima intalnire dupa scandalul divortului: „Sa inchidem nebunia asta”

Laurentiu Reghecampf a mers la Bucuresti dupa victoria oltenilor din Banie pentru a fi alaturi de Bebeto si de Luca, cei doi baieti ai sai.

Anamaria Prodan a povestit ce s-a intamplat cand s-au vazut.

”Da, a fost la noi la Snagov. A fost un party de Halloween la care a participat si el. Am vorbit cu Laurentiu si am zis sa facem, cumva, sa inchidem nebunia asta! Tot ce s-a intamplat acum s-a vrut de foarte multi ani.

Publicitate

Probabil ca Laurentiu nu realizeaza, dar va realiza in foarte scurt timp si cand va realiza va fi jale pentru toata lumea, pentru ca familia asta a fost indestructibila”, a declarat Anamaria Prodan pentru digisport.ro.

Il va ierta Anamaria Prodan pe Reghe?

„A ierta este cel mai frumos lucru de pe pamant. Sunt inversunata, sunt niste lucruri pe care nu ni le explicam, nici noi, nici copii. Daca eram mai evoluata as fi parut poate indiferenta, dar nu ai cum. Cu toate astea sunt acolo, ochi de soim. Cine greseste plateste, la mine, oricare ar fi. El plateste acum prin tot ceea ce se intampla cu copii lui”, a spus Anamaria Prodan pe un post de televiziune.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.